PRESSEMEDDELELSER

Niels Pagh Logistics
Niels Pagh Logistics A/S fra Vejen har forøget deres flåde af Iveco lastbiler. Valget faldt på 15 Stralis lastbiler af modellen AS440S46TP
 
Alle lastbiler er naturligvis med Euro VI-motorer med Hi-eSCR* teknologien, som reducerer driftsomkostningerne til et minimum takket være motorens større drejningsmoment og ydede effekt. Ivecos motor leverer den samme NOx som alle andre diesel motorer, men takket være HI-ESCR reduceres NOx værdien udelukkende i SCR katalysatoren.
 
”Vi valgte Iveco som leverandør, da vi ønsker en optimal driftsøkonomi med længere serviceintervaller og en miljørigtig løsning. Her tror vi at den rene AdBlue SCR løsning, som Iveco tilbyder er bedre end én EGR løsning.  Desuden har vi hidtil været meget tilfredse med Iveco’s biler og service”, udtaler direktør Flemming Jørgensen.
 
Niels Pagh Logistics A/S har specialiseret sig i transport mellem Skandinavien, Nordtyskland og Spanien. Med egne biler sørger virksomheden for levering ved døren overalt i disse områder, uanset om det drejer sig om en enkelt kolli eller hele læs. Niels Pagh Logistics er dog andet og mere end en transportvirksomhed.
 
De sørger for logistikken fra varen hentes hos afsender til varen leveres hos modtageren og transporterer ikke kun industrielt gods, men foretager også flyttevirksomhed, hvad enten det er private eller virksomheder, der skal flytte.
Thomas Høeg fra Iveco Danmark leverer bilerne til Niels Pagh Logistics A/S.

Iveco
Iveco, et selskab i CNH Industrial koncernen, en global leder indenfor kapitalgoder, som er på NYSE (New York Stock Exchange) og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked). Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.
 
Iveco har over 27.000 ansatte og produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande i Europa, Kina, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor Iveco gør brug af den nyeste teknologi. Mere end 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco  i arbejde. Læs mere på www.iveco.dk