PRESSEMEDDELELSER

Med Iveco på farten i 30 år
I 30 år har vognmand Finn Gylden kørt Iveco. Siden Iveco Daily blev lanceret i 1975 har Finn Gylden kørt Iveco Daily. Så gennem de sidste 30 år er Finn og Iveco blevet til en fast del af hinandens hverdag.

Den tætte kontakt til sine kunder er en af de ting, Finn glæder sig mest over, og når han kommer kørende i sin Iveco, kan alle kende ham.

Selvom Finn overvejede om han skulle udnytte sin modenhed til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, valgte han at følge sit hjerte og fortsat passe sine kunder.

Kunderne og Finn er meget knyttede til hinanden. I flere firmaer er Finn ganske enkelt en institution. Varerne bliver ikke bare sat ved døren, men ofte sat helt ind på lageret, så kunderne altid er tilfredse.

Finn Gylden har altid været yderst tilfreds med Iveco; ”Som selvstændig vognmand er jeg afhængig af, at min varevogn kører optimalt og er ekstra fleksibel ved bykørsel. Desuden har jeg altid fået god service på værkstedet, og jeg er utrolig glad for den komfort, der er i en Iveco Daily. Jeg er høj, og har behov for en god plads til både ben og krop, og det får jeg i en Iveco Daily.” Finn har igennem sin tid som vognmand vægtet komfortniveauet meget højt.

Finn Gyldens nyeste Iveco er en New Daily 2009 med 126 hk, 2,3 l motor, 10m³ varerum.

Bilen har endnu engang automatiseret gearskifte, som gør Finns hverdag langt lettere end manuelt gearskifte.

Fra fabrik har bilen som standard:
 • Partikelfilter
 • Elspejle
 • Motor-kabinevarmer
 • Tågeforlygter
 • ESP
 • Radio m. CD og RDS
 • Elruder og leveres med
 • Komfortsæde
 • Håndfrit Bluetooth telefon
 • MP3-funktion system integreret i rattet
 • Automatiseret gearskifte
Med sine 10 m³ er bilen en af de smidigste varevogne i byen, og kan med sin korte venderadius manøvrere langt lettere end mange andre.

Varerummet er beklædt og isoleret på sider og i loft, der er ilagt træbund, og mellemvæggen mod førerkabinen er beklædt og isoleret.

Finn Gylden kører blandt andet med kontorartikler og chokolade. Det er nu 43. sæson for samme kunde. I en periode fragtede han desuden papegøjer og kanariefugle til Nordisk Film til brug for ”Huset på Christianshavn”.

Iveco Danmark A/S og Iveco København ønsker Finn tillykke med sin nyeste Iveco og takker for de første 30 år som trofast Iveco kunde.

Den nye Iveco Daily er leveret af Iveco København af transportkonsulent Peter Christensen.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.