PRESSEMEDDELELSER

Elinstallatør vælger robust Iveco Daily som arbejdsvogn
Lindved El A/S i Vejle har netop fået leveret en ny Iveco Daily 29L14 med 136hk 2,3 motor med partikelfilter og 10,2 m3 varerum.

Daily’en, der er konstrueret som en lille lastbil, er en meget robust varebil ideel til de opgaver, Lindved El skal udføre med bilen: Transport af tunge hvidevare i forbindelse med hvidevaresalg og -reparation.

Varebilen er udstyret med ruder i bagdørene for at skabe naturligt lys i varerummet. Derudover har den galvaniseret trin bag for nem adgang.

Daily’en er dekoreret af H Skilte Hedensted og er leveret af Transportkonsulent Jan Nielsen fra Iveco Vejle.

Iveco
Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.