PRESSEMEDDELELSER

4 nye Iveco Daily til Kolding Kommune

Kolding Kommune har for nyligt udvidet deres Iveco flåde med 4 stk. nye Iveco Daily’er  af den sidste nye 2012 årgang. Modellen, som er leveret, er en Daily 70C17 EEV, som har en 3,0 liters 170HK miljøvenlig EEV- motor (Enhanced En-vironmentally Friendly Vehicle – den mest miljøvenlige miljøklasse på markedet). 

Endvidere har bilen den seneste generation af bremsesystemet ESP som stan-dard. ESP9 indeholder også sikkerhedssystemer som ABS, ASR, Hill-holder samt airbag til både chauffør og passagerer.  

Michael Jæger Andersen fra Kolding Kommune fortæller: ”Vi har været kunde hos Iveco i flere år. På basis af vores erfaringer med Ivecos stabile og driftssikre biler, samt vores ambition om at opfylde kravet til Kolding Kommunes grønne politik, valgte vi igen Iveco Daily. Daily i 7-tons versionen opfylder desuden vores behov i forbindelse med en lang række forskellige opgaver i kommunen. Bilerne benyttes som gartnerbiler, tømrerbiler, til vejreparation, glatførebekæmpelse på mindre veje, reparation af fortove, belægning af veje m.m.”

Alle bilerne er udstyret med diesel partikelfilter, hvilket nedsætter partikeludslippet med op til 90%, og er dermed medvirkende til at forbedre luftmiljøet for kommu-nens borgere.

Levering og opbygning:

  • Alulad med 1500kg bagtip
  • Træk med udtrækbar trin
  • FASSI M15A11 kran med støtteben,skabe under bund 
  • Diverse arbejdslys og blitz for og bag samt på tag
  • Stigebøjle for med gitter for at beskytte førerhus.
  • Fastmonteret kasse ved siden af kran til aflæggerplads bag lad.

Alle 4 biler er leveret med identiske opbygninger fra Danlad i Ejby. Bilen er solgt og leveret af transportkonsulent Jan Nielsen, Iveco Vejle.


Iveco
Iveco, et selskab i Fiat Industrial koncernen, udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkø-retøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road anvendelser, militæret og civilforsvaret.

Iveco har ca. 25.000 ansatte og 24 produktions-virksomheder fordelt på 10 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre.  Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika.  Ca. 5.000 salgs- og servicecentre i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.