PRESSEMEDDELELSER

Kolding Kommune kører Iveco
Kolding Kommune har netop fået leveret 9 Iveco Daily, hvoraf den ene er en Daily 4x4 - en bil med optimale off-road egenskaber. Overdragelsen af de mange biler skete i forbindelse med, at Teknisk Forvaltning i Kolding Kommune skulle have udskiftet hele deres vognpark. Kolding Kommune har tidligere haft Iveco og vidste derfor, at det var det rette valg til de tunge opgaver.

Jens Schau, der er Kørsels- og Materialeforvalter hos Kolding Kommune, fortæller: ”Vi har gode erfaringer med Iveco Daily og ved, at både produktet og servicen lever op til vores krav”, og han forsætter: ”Med anskaffelsen af de nye Iveco Daily har vi gjort mest muligt for vores medarbejderes sikkerhed og synlighed ved at udstyre alle bilerne med lygtebom samt sikre medarbejderne mod unødvendige løft ved hjælp af den monterede kran”.

Iveco har altid været forkæmper for miljøvenlige vare- og lastbiler, og de netop leverede biler lever op til dette samt Kolding Kommunes grønne politik. Alle bilerne er udstyret med partikelfilter, hvilket nedsætter partikeludslippet med op til 90%, og er dermed medvirkende til at forbedre luftmiljøet for kommunens borgere.

Derudover er alle bilerne leveret med ESC 8 - elektronisk stabilitetsprogram, det nyeste inden for sikkerhedssystemer. Systemet kan forhindre, at bilen kommer i slinger eller vælter, og er derfor ulykkesforebyggende. Bilerne er også udstyret med blokeringsfri bremser (ABS 8) og Anti-spin system (ASR 8). Dette kommer både kommunens medarbejdere samt borgerne, der færdes på gaden, til gode.

Bilerne er leveret af Jan Nielsen fra Iveco Vejle.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 27.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 6.000 servicesteder i mere end 100 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.

Glostrup, 24. november 2009