PRESSEMEDDELELSER

3 akslet Stralis til Kloster A/S
Kloster fik d. 7. september leveret en ny 3 akslet lastbil af transportkonsulent fra Iveco Vejle, Thomas Ralf Poulsen.

"Bilen skal primært køre med elementer, hvor vi for øjeblikket har stor travlhed", udtaler Mads Kloster. Driftsøkonomi var årsagen til, at valget faldt på en Iveco Stralis AS440S45Txp udstyret med Iveco Cursor 10 Euro 5 motor, der sammen med en optimeret bagtøjsgearing giver mulighed for lavt forbrug af diesel, når de lange stræk til Sjælland skal tilbagelægges. Bilen er desuden udstyret med diverse rotor- og arbejdslys for optimering af sikkerheden.

Bilen er opbygget af Iveco Vejle.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.