PRESSEMEDDELELSER

KD Group forøger deres Iveco flåde med 3 Daily varebiler
KD Group har forøget deres Iveco flåde med tre nye biler. De to er af typen Iveco Daily 35C18. Begge biler er leveret med fartpilot og Danlad har stået for opbygningen med blandt andet stigebøjle med gitter og binderinge i bunden samt værktøjskasse. Begge biler har en trækkapacitet på 3,5 tons. Bilerne skal køre for KD Industribejdsning Nord og Syd.

Den tredje bil er en Iveco Daily 35C18V AG og er som AG antyder med automatiseret gearskifte. Bilen har et varerum på 12m³ og er blandt andet udstyret med fartpilot og fuldautomatisk klimaanlæg. Sanistål har stået for den indvendige beklædning af varerummet og også her har bilen en trækkapacitet på 3,5 tons. Bilen skal køre for KD Maskinfabrik i Vejle.

I dag har KD Group således i alt 6 Iveco biler. ”Vi har rigtig gode erfaringer med Ivecos automatiseret gearskifte og vores Iveco Daily’er er desuden meget manøvredygtige i byerne hvilket er en stor hjælp i løbet af en travl arbejdsdag”.

Bilen er leveret af transportkonsulent Jan Nielsen, Iveco Vejle..

KD Group består blandt andet af KD Maskinfabrik A/S, der udvikler, optimerer og producerer KD-standard produkter til miljøsektoren og KD Industribejdsning der udfører overfladebehandling af rustfrit stål til danske og udenlandske industrivirksomheder.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.