PRESSEMEDDELELSER

Ivecos mekanikere træner og erfaringsudveksler ved DEEC-møde
For 12. gang har Iveco afholdt DEEC-møde (Dealer Electronic Excellent Community). 45 Iveco-mekanikere fra Sverige, Norge og Danmark deltog i mødet, der blev holdt over 3 dage hos Iveco Nordic i Glostrup.

Ivecos DEEC-møder afholdes 2 gange årligt. Mekanikerne, der deltager, har et højt teknisk niveau og stor indsigt i diagnose og viden om de elektroniske systemer, der anvendes på Ivecos lastbiler.

Deltagerne præsenteres på møderne for nyheder, og der gennemgås cases fra alle markeder således at erfaring mellem mekanikere fra hele Ivecos verdensomspændende netværk deles. Denne erfaringsudveksling er både til stor gavn for Ivecos mekanikere og i sidste ende også for Ivecos kunder.

På det nyligt afholdte DEEC-møde deltog også Johan Grobb fra Ivecos tyske help-desk. Johan Grobb har til daglig ansvaret for teknisk opfølgning overfor autocamperkunder. Autocampermarkedet er for Iveco utroligt vigtigt. Autocamperkundernes krav til øget komfort vokser hele tiden og på denne baggrund anvendes Ivecos Daily mere og mere, da denne model tillader en totalvægt helt op til 7 tons og autocamperen kan således opbygges med langt mere udstyr end det tidligere har været kendt og brugt.

Autocampere bygges af eksterne opbyggere, som fx Concorde, Hymer, og opbygningerne indeholder meget elektronisk styring, som bliver koblet sammen med bilens øvrige elektronik, hvilket medfører et større behov for kendskab til autocamperdelen for Ivecos mekanikere. Med DEEC-mødets fokus på dette emne vil Ivecos mekanikere i endnu højere grad kunne levere den service, autocamper-kunderne har behov for.

Udover DEEC-mødets præsentationer blev deltagerne flere gange testet på deres faglige viden. Testresultaterne bliver sammenholdt med deltagernes øvrige deltagelse i tekniske kurser igennem året og de samlet set dygtigste nordiske mekanikere bliver herefter inviteret til at deltage i Iveco Challenge Award hos Ivecos hovedsæde i Torino, Italien, hvor de konkurrerer mod mekanikere fra resten af verden om viden på Ivecos lastbilprogram. Ved Iveco Service Challenge i Torino i 2012 opnåede Ivecos nordiske mekanikere rigtigt flotte placeringer og det stiles der naturligvis også mod i år.

Iveco Danmark

Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varevogne, lastbiler og relaterede serviceydelser i Danmark via 27 certificerede Iveco-forhandlere og 34 autoriserede serviceværksteder fordelt over hele landet. 6 af disse er egne filialer. I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder Iveco en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler , salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering.

Iveco

Iveco, et selskab i Fiat Industrial koncernen, udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road anvendelser, militæret og civilforsvaret.

Iveco har ca. 25.000 ansatte og producerer i 11 lande over hele verden med brug af de nyeste teknologier. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Ca. 5.000 salgs- og servicecentre i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.