PRESSEMEDDELELSER

Iveco på Motor Show IAA 2012 i Hannover

Iveco har mange nyheder med på den 64. internationale messe for erhvervskøretøjer (IAA), som løber af stablen i Hannover fra 20. til 27. september 2012.

Den nye STRALIS Hi-Way, som blev præsenteret officielt den 1. juli, vil gøre sin entré for det store internationale publikum, og den nye TRAKKER med et gennemgribende nydesignet førerhus vil blive officielt introduceret i forbindelse med messen. Ved siden af køretøjerne vil der være et område for motorteknologi med udstilling af Euro VI-motorerne samt det avancerede system til katalytisk reduktion High Efficiency SCR (HI-eSCR), som er fuldt patenteret af FPT Industrial.

På Ivecos stand på Hannover-messen 2012 vil de besøgende finde en komplet udstilling af hele Ivecos modeludbud, fra lette til tunge køretøjer, minibusser, busser og entreprenørkøretøjer.

På hele udstillingsområdet vil det desuden klart fremgå, at Ivecos virksomhedsstrategi sætter kunden i fokus. Udgangspunktet er altid at skabe værdi for dem, der anvender køretøjerne i deres daglige arbejde. Dette opnås ved at maksimere produktiviteten, kvaliteten og komforten ved hjælp af nye teknologier, som gør det enklere at bruge køretøjerne – og altid med det mål for øje at reducere de samlede ejeromkostninger TCO – Total Cost of Ownership.
Standen, der dækker et areal på over 2.500 kvadratmeter, vil afspejle de farver og materialer, som blev brugt til opførelsen af Fiat Industrial Village i Torino, som er Fiat Industrials første multifunktionelle center i verden.

Ivecos tunge lastbiler på Hannover-messen

Hovedattraktionen på Ivecos stand er uden tvivl den nye STRALIS Hi-Way, den tunge lastbil, som er et ekstremt konkurrencedygtigt svar på den tunge godstransports behov i dag såvel som i fremtiden.

Styrke, komfort, ergonomi og sikkerhed er nogle af de stærke sider ved den nye STRALIS Hi-Way, en lastbil der giver kunderne en række vigtige fordele, herunder en væsentlig reduktion af de samlede ejeromkostninger (TCO) på op til 4% ved almindelige kørselsopgaver. I Hannover vil den nye STRALIS være udstillet i versionerne Euro V og Euro VI.

En anden af årets vigtige nyheder i Stralis-programmet vil ligeledes være at finde i Hannover, nemlig LNG Natural Power-versionen, som drives af flydende naturgas og er beregnet til regionaltransport og natlige leverancer. Fra og med i år markedsføres den over hele Europa.

For at fuldende fornyelsen af det tunge program vil der desuden være verdenspremiere på Ny Trakker – entreprenørkøretøjet fra offroad-programmet. Ny Trakker, hvis førerhus er redesignet fra grunden, kan komme frem overalt i vanskeligt og ufremkommeligt terræn takket være Cursor-motorerne (8 og 13 Euro V), som sikrer styrke og lang levetid for et køretøj, der skal arbejde 365 dage om året uden afbrydelse. Den nye Trakker løfter produktiviteten til nye højder og sænker yderligere de totale ejeromkostninger og minimerer driftsudgifterne.

Astra-brandet er også i rampelyset på Hannover-messen med den nye version af HD9, som er det absolut toneangivende køretøj til transport i stenbrud og på byggepladser for alle de store bygge- og anlægsvirksomheder, som søger en pålidelig partner, både når det gælder køretøjets styrke og alsidighed, og når det gælder kundesupport. 

Udstilling på messen af det komplette udbud: Daily, Eurocargo og Magelys Pro

En vigtig del af Iveco-standen er forbeholdt de øvrige programmer, hvor de lette køretøjer repræsenteres af Daily og de mellemtunge af Eurocargo. Der vil være udstillet tre Daily, heraf en eldreven, som garanterer en høj grad af driftssikkerhed og egner sig perfekt til almindelig bykørsel som dør-til-dør distribution og passagertransport.

Det mellemtunge segment er repræsenteret på standen af Eurocargo, som fortsat er den indiskutable målestok på det europæiske marked med en førerplads i segmentet fra 6 til 18 tons totalvægt.

På standen vil der også være køretøjer til persontransport. Iveco vil udstille den Ny Daily Minibus, et køretøj, der kombinerer de anerkendte traditionelle egenskaber hos Daily med den know-how, der er oparbejdet hos den førende inden for kollektiv persontransport. Dette køretøj er den ideelle løsning for kunder, der beskæftiger sig med passagertransport både i bytrafikken og uden for byerne på veje med højere hastighed.

For at standens udbud skal være komplet vil der også være udstillet en Magelys Pro, som i de seneste år har indtaget førerpladsen inden for det yderst specialiserede segment af luksusturistbusser. Egenskaber som høje præstationer, lavt brændstofforbrug, mindre miljøpåvirkning, høj driftssikkerhed over tid, men først og fremmest enestående komfort for både fører og passagerer har gjort, at Magelys Pro har opfyldt forventningerne hos selv de mest kræsne kunder.

FPT Industrial-motorer i midten af standen: området for innovation og finansielle ydelser

Midt på standen på området for motorteknologi udstilles Euro VI-motorerne, som er udviklet og produceres af FPT Industrial – grundstammen i Fiat Industrial. 
Først med Tier IV til CNH og derefter det fuldt patenterede system til katalytisk reduktion High Efficiency SCR (HI-eSCR) har FPT Industrial udviklet og produceret avancerede teknologiske løsninger til alle virksomhederne inden for Fiat Industrial, den tredjestørste koncern i verden inden for sektoren for kapitalgoder.

For at manifestere Ivecos vedvarende indsats i forskningen omkring nye teknologiske løsninger og mulige fremtidsscenarier vil der også være et område forbeholdt innovation, hvor man vil kunne se det teknologiske concept Iveco Dual Energy, et chassis med mulige teknologier til fremtidens letvægtskøretøj.

Endelig vil der også være et område, som udelukkende er forbeholdt eftermarkedsservice, med deltagelse af Iveco Customer Service og Iveco Finanziaria, som sikrer at kunderne får den bedst mulige tekniske og finansielle bistand, lige fra købet af køretøjet og under hele dets levetid.
Iveco udstiller også sine produkter på et udendørs område, hvor der vil blive vist køretøjer med specialopbygning. Blandt disse vil der være en Eurocargo udstyret med en brandstige fra Iveco Magirus, et af de vigtigste globale foretagender inden for sektoren for brandslukning og redningsudstyr samt verdensførende i produktion af brandstiger.

Iveco
Iveco, et selskab i Fiat Industrial koncernen, udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road anvendelser, militæret og civilforsvaret.
Iveco har ca. 25.000 ansatte og producerer i 11 lande over hele verden med brug af de nyeste teknologier.  Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika.  Ca. 5.000 salgs- og servicecentre i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.

Torino, 3. september 2012