PRESSEMEDDELELSER

Iveco klar til at rykke ud for Vejen Brand og Redning
I samarbejde med Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning har LKJ Biler i Vejen netop opbygget og leveret et ny udrykningskøretøj til Vejen Brand og Redning.

Bilen er en Iveco Daily 65C17 EEV Doka bygget op med ruf, lift, spil i fronten og – naturligvis - alle reglementerede blink og arbejdslygter.

Bilen havde fra fabrikken alu-lad og dette har dannet basis for den videre, flotte opbygning.

Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning siger: ”Vi kender allerede Iveco Daily fra andre afdelinger og ved, at den passer perfekt til vores behov for en bil, der er både god, solid og driftsikker. Vi får altid god behandling hos LKJ i Vejen og kender værkstedet, hvor de både er lydhøre overfor vores behov og altid klar med professionel rådgivning. Det betyder, at vi i den nye Iveco Daily har fået en løsning, der er 100% skræddersyet til vores behov.”

Det nye udrykningskøretøj skal blandet andet benyttes i Vejen og omegn, hvis der er behov for at transportere tunge pumper ud ved store nedbørsmængder eller – som det var tilfældet for nylig – hvis et plejehjem står uden strøm og har brug for en generator.

Bilen er solgt af Kim Frederiksen fra LKJ Biler i Vejen.

Om Iveco Danmark
Iveco Danmark A/S markedsfører og sælger Iveco varevogne, lastbiler og relaterede serviceydelser i Danmark via 27 certificerede Iveco-forhandlere og 34 autoriserede serviceværksteder fordelt over hele landet. 6 af disse er egne filialer. I forlængelse af salg og markedsføring af vare- og lastbiler tilbyder Iveco en række serviceydelser i form af service- og reparationsaftaler , salg af brugte vare- og lastbiler samt bilfinansiering.