PRESSEMEDDELELSER

Iveco indtager det vietnamesiske marked
Den 27. august blev der afholdt en ceremoni hos SIH i det centrale Kina for at markere leveringen af en flåde af Genlyon lastbiler til Openasia Heavy Equipment, Ivecos lokale forhandler i Vietnam. Bilerne produceres i Kina af Ivecos joint venture- selskab Saic-Iveco Hongyan.

Det er første gang, at Saic-Iveco Hongyans produkter eksporteres gennem Ivecos globale salgsnet i overensstemmelse med Ivecos internationale eksportstrategi af produkter produceret af dets kinesiske joint ventures.

Leverancen til Openasia Heavy Equipment omfatter 20 Genlyon-køretøjer fordelt på sættevognstrækkere, lastbiler med tiplad og betonblandere i forskellige konfigurationer.

Alle køretøjerne er udstyret med Cursor 9 motoren, der produceres lokalt i Kina af joint venture-selskabet Iveco Saic-Fiat Powertrain Hongyan. Der er tale om en common rail-motor af seneste generation med 6 cylindre på række og effekter fra 340 til 380 HK.

Genlyon blev lanceret i marts 2009 med et storstilet arrangement på Beijing Olympic Stadium og blev efterfølgende kåret til ”Årets lastbil 2010” i Kina. Med udgangspunkt i Ivecos europæiske kvalitet og avancerede teknologi har Genlyon markeret sig på det kinesiske marked med en strategisk indtræden i segmentet for tunge køretøjer. Der er tale om et køretøj i topklassen baseret på Iveco Stralis platformen, der garanterer enestående præstationer og reduceret brændstofforbrug i forhold til konkurrenterne på verdensplan.

I anden halvdel af september vil Genlyon-køretøjerne ankomme til Hanoi og Ho Chi Minh City i Vietnam, hvor den lokale forhandler er parat til at levere eftermarkedsservice inkl. reservedele.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 24 produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.