PRESSEMEDDELELSER

Iveco Eurocargo med Eurotronic gearkasse til Heilskov A/S
Heilskov A/S har fået leveret en ny Eurocargo med 6 trins Eurotronic gearkasse fra ZF med automatisk gearskifte for at lette chaufførens arbejde ved bykørsel. Bilen er desuden udstyret, så chaufføren har en optimal komfortabel arbejdsplads med blandt andet el-ruder, motorbremse, taglem, aircondition, fartbegrænser m.m.

Modellen er en 12 tons med en kraftfuld 250 Hk motor. Samtidig er chassiset på fuld luft, hvilket sikrer fleksibiliteten ved af- og pålæsning ved forskellige niveauer.

Spændingen var stor, da de to chauffører skulle ud og have den første tur. ”Vi leverer til kunder over hele Danmark, og Eurocargoen er en fornøjelse at køre i. Vi gav en Eurocargo i bytte fra 2004, som vi også var glade for, men den nye imødekommer nutidens krav for en chauffør til fulde. Vi er glade for det automatiske gearskift og har nemt ved at manøvrere i byen”.

Opbygningen er fra Brdr. Plagborg og bilen er leveret af Michael Anhøj fra Auto-Centrum Randers A/S. På billedet ses Michael Anhøj til venstre sammen med værkfører John Poulsen og de to Chauffører.

Heilskov A/S er en af Danmarks ældste kisteproducerende virksomheder. Fabrikken, som ligger i Øster Bjerregrav ved Randers fremstiller et bredt sortiment af kister i forskellige prisklasser og udførelser. Samtidig leverer de et bredt sortiment af tilbehør og er markedsleder i Danmark.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.