PRESSEMEDDELELSER

Iveco er officiel sponsor for Yamaha Racing Team
Iveco har taget endnu et skridt ind i MotoGP verdenen og ind i Fiat Yamaha Team i særdeleshed.

Ud over at være førsteklasses leverandør, er Iveco nu Fiat Yamaha Teams "Officielle Sponsor" i sæsonen, der snart går i gang. Med Valentino Rossi, der er kåret som verdensmester ni gange samt hans makker Jorge Lorenzo.

Denne videreudvikling af partnerskabet er en del af Ivecos strategi, der i stigende grad knyttes til sportens verden, og som i overensstemmelse med sin stærke internationale identitet, også viser Ivecos vitalitet og energi.

Den nye sponsoraftale med Fiat Yamaha Team, som løber i to år, giver Ivecos varemærke større synlighed globalt. Den omfatter bl.a. levering af 4 Stralis 450 hk køretøjer i tillæg til de to, der blev benyttet de sidste sæsoner, samt en ECODAILY.

Køretøjerne vil blive brugt af holdet til transport af motorcykler og alt andet udstyr til og fra MotoGP Verdensmesterskabet.

Denne sponsoraftale er endnu et bevis på de stærke bånd mellem Iveco og partnere, indenfor sportsverdenen, senest i forbindelse med New Zealands nationale rugbyhold, der alle har sorte spillere - det mest berømte rugby hold i verden, og ikke at forglemme, naturligvis rollen som officiel leverandør til Scuderia Ferrari.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercitybusser samt specialkøretøjer til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika.

Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.