PRESSEMEDDELELSER

Iveco Daily 35C18 til Vestas Blades i Lem
Vestas Blades i Lem har fået leveret en Iveco Daily 35C18 opbygget som trækvogn til en PMV sættevogn med lukket Monopan/presenningskasse og dobbelte bagdøre. Der er tale om et vogntog med en totalvægt på 7.000 kg, som er meget kompetent til at håndtere store transportopgaver.

Vestas Blades er meget tilfredse med deres nyanskaffelse, som blandt andet benyttes dagligt til interne transporter mellem Vestas afdelinger i Lem og Skjern. Derudover benyttes den også til hastetransporter til blandt andet Nakskov samt til afhentning af varer i Sønderborg.

Hos Vestas er de især meget tilfredse med Daily’ens komfort og sikre køreegenskaber. Bilen er blandt andet er udstyret med fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot og luftaffjedret komfortsæde. Alle optioner, der er med til at øge komforten for chaufføren i løbet af arbejdsdagen.

Det er første gang at Vestas i Lem har fået leveret en Iveco Daily – men flere andre afdelinger i Vestas har i dag Daily i deres bilpark.

Den ny Iveco Daily 35C18 blev ultimo 2009 leveret fra Iveco i Herning af transportkonsulent Morten Petersen.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.