PRESSEMEDDELELSER

Iveco åbner sin første Truck Service Station
Iveco har besluttet at realisere en kæde af ekspertbistandscentre, der udelukkende er dedikeret til tunge erhvervsbiler på de vigtigste kommunikationsveje i Europa. 22. april åbnede Iveco’s første Truck Station i Hannover.

De vigtigste karakteristika ved Truck Service Station projektet er:
  • 24 timer non-stop assistance,
  • Avancerede diagnostiske værktøjer, der tillader samtidig drift på flere køretøjer,
  • Teknikere med specialuddannelser,
  • Lager med udvalgte dele,
  • Assistance fokuseret på trailere og påhængsvogne, da reservedele til de mest almindelige trailermærker lagerføres.
Disse specielle lastbilservicestationer kan blive et særdeles vigtigt referencepunkt, da de er i stand til at fungere som one-stop servicesteder, der kan opfylde transportørernes behov.

Enzo Gioachin, Ivecos Senior Vice President, Customer Services, siger: " Truck servicestationen, der åbnede i Hannover er den første af 400, som Iveco skaber i hele Europa. De er hver især specialiseret og dedikeret til internationale langdistance transportvirksomheder. Servicefaciliteterne er dedikeret til tunge lastbiler og udvalgt ud fra kvaliteten af service samt den geografiske placering. Dermed sikrer vi det højst mulige serviceniveau på de store europæiske kommunikationsveje. "

I første omgang prioriteres Tyskland og Frankrig med 140 nye Truck Service Stationer, da omkring to tredjedele af den internationale langdistance godstransport trafik passerer gennem disse to lande.

Iveco Truck Station er kulminationen på en proces, der skal perfektionere den service, Iveco har udviklet med alle tilgængelige værktøjer – lige fra teknisk uddannelse til udvikling af kundeplejepolitikker, fra lokale diagnostik værktøjer til service ved hjælp af telematik, som giver mulighed for avancerede diagnostiske serviceydelser fjernt fra ekspertisecenteret.

Et nyt servicesystem kaldet VOR log (forkortelse for Vehicle Off Road) er blevet udviklet. VOR log skal overvåge bilernes historik og status på servicestationerne således, at alle relevante data er tilgængelige online for servicemedarbejderne.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.