PRESSEMEDDELELSER

Hjallerup Teltudlejning kører Eurocargo med Euro5
Hjallerup Teltudlejning har for nyligt fået leveret en Iveco Eurocargo 120E22 euro5 med manuel gearkasse og et 7 meter Ravnstrup finerlad. Bilen er opbygget ved SAWO i Ravnstrup. I forvejen har Hjallerup Teltudlejning en Daily 35C12 fra 2009.

Carsten Neve, der er leder af Hjallerup Teltudlejning er meget glad for virksomhedens nye Eurocargo. ”Vi valgte at købe en Iveco Eurocargo, da vi er meget tilfredse med vores Iveco Daily og har fået en super service på værkstedet i Aalborg. Desuden har Eurocargo’en rigtig gode køre egenskaber”.

Hjallerup Teltudlejning råder over et stort udvalg i partytelte, Derudover kan de tilbyde alt inden for borde, stole, bænke, lys m.m. Hjallerup Teltudlejning er en del af Hjallerup samvirke, som også afholder Hjallerup Marked. Virksomheden kører i hele landet.

Bilen er leveret af Morten Fanø Larsen, Iveco Aalborg.

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 27 produktionsvirksomheder fordelt på 16 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.