PRESSEMEDDELELSER

HedeDanmark i Aalborg kører 50C17 ladbiler

Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier for HedeDanmark. Værdier, som er med til at sikre en korrekt, miljøvenlig og effektiv udførelse af opgaverne, og som skaber langvarige relationer til kunderne.

HedeDanmark i Aalborg arbejder med outdoor facility services.

HedeDanmark a/s er organiseret i fire divisioner: Grøn Service, Skov, Landskab og Handel.

HedeDanmarks aktiviteter spænder bredt fra outdoor facility services for private og offentlige virksomheder til handel med træflis, skovforvaltning i Danmark og Baltikum, landskabspleje samt handel med juletræer og udstyr til juletræsproducenter og skovbrugere.

2 nye Iveco Daily 50C17 ladbiler er for nyligt leveret til HedeDanmark i Aalborg. Ladbilerne kan med fordel benyttes til forskellige relevante opgaver indenfor vejservice, vejvedligeholdelse, græsklipning, vinterbekæmpelse m.m. 

Det er første gang HedeDanmark køber 5 tons biler.
”Vores chauffører er utrolig glade for bilerne. Vi har valgt større biler denne gang, så vi blandt andet kan have mere salt med rundt om vinteren. Vi valgte Iveco Aalborg som leverandør, blandt andre mulige leverandører, da vi oplevede en utrolig god service lige fra første kontakt. Al korrespondance blev fulgt til dørs og vi oplever en fair og serviceminded behandling”, udtaler formand Martin Barchow.

Bilerne er leveret af Carsten Severinsen fra Iveco Aalborg.

Iveco

Iveco, et selskab i CNH Industrial koncernen, en global leder indenfor kapitalgoder, som er på NYSE (New York Stock Exchange) og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked). Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har over 26.000 ansatte og produktionsvirksomheder fordelt på 11 lande i Europa, Kina, Afrika, Oceanien og Latinamerika, hvor Iveco gør brug af den nyeste teknologi. Mere end 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco  i arbejde. Læs mere på
www.iveco.dk .