PRESSEMEDDELELSER

Fiat Industrial og CNH Global bekendtgør selskabets nye navn
Torino – Burr Ridge, 6. juni 2013 –- I dag bekendtgjorde Fiat Industrial S.p.A. (MI: FI) og CNH Global N.V. (NYSE: CNH), at navnet på Fiat Industrials datterselskab, FI CBM Holdings N.V., som er det selskab, som vil indlemme Fiat Industrial og CNH, vil blive ændret til CNH Industrial N.V. (”CNH Industrial”).

Hvis fusionen bliver godkendt på generalforsamlingen i henholdsvis Fiat Industrial og CNH, vil Fiat Industrial og CNH blive lagt sammen til CNH Industrial. Aktierne i CNH Industrial vil blive noteret på børsen i New York og umiddelbart efter afslutningen af fusionen ligeledes på den italienske børs elektroniske aktiemarked MTA.

Fusionsaftalen omfatter de sædvanlige erklæringer og garantier, og fusionernes gennemførelse er underkastet de sædvanlige betingelser, herunder at udbetaling i forbindelse med udøvelse af retten til tilbagetræden for aktionærerne i Fiat Industrial og retten til indsigelse fra Fiat Industrials kreditorer ikke må overstige i alt Euro 325 mio. Fusionen er desuden betinget af, at den godkendes af aktionærerne i både Fiat Industrial og CNH. Fiat Industrial, som ejer ca. 87% af aktierne i CNH, vil stemme for fusionen på generalforsamlingen i CNH. Det forventes, at fusionen vil være afsluttet i løbet af tredje kvartal af 2013.

* * * * *
Fiat Industrial S.p.A. er en global leder inden for kapitalgoder, som gennem sine forskellige forretningsområder konstruerer, producerer og forhandler landbrugs- og entreprenørmaskiner (CNH Global N.V.), lastbiler og varevogne, busser og specialkøretøjer (Iveco S.p.A.), samt motorer og gearkasser til disse og marinemotorer (FPT Industrial S.p.A.). Fiat Industrial er til stede på de
vigtigste markeder i hele verden og satser på at ekspandere på markeder med højt udviklingspotentiale, bl.a. gennem joint-ventures. Yderligere oplysninger om Fiat Industrial S.p.A. og dennes forretningsområder kan ses på www.fiatindustrial.com.

CNH Global N.V. er verdensførende inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Med sine ca. 11.500 forhandlere i omkring 170 lande binder CNH viden og tradition fra Case og New Holland varemærkefamilierne sammen og forener dem med den styrke og de ressourcer, der ligger i virksomhedens verdensomspændende organisationer inden for salg, produktion, eftermarkedsservice og finansiering. CNH Global N.V. som er noteret på New York Stock Exchange (NYSE: CNH) er et datterselskab af Fiat Industrial S.p.A., som ejer aktiemajoriteten (FI.MI).

Yderligere oplysninger om CNH og produkterne fra Case og New Holland kan se online på www.cnh.com.
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Fiat Industrial S.p.A.
Via Nizza 250, 10126 Torino
Tlf.: +39 011 006 2464, Fax +39 011 006 2094
mediarelations@fiatindustrial.com www.fiatindustrial.com
CNH Investor Relations
+1 (630) 887-3745