PRESSEMEDDELELSER

Den ideelle glarmesterbil

Der er tænkt på alle detaljer i Glarmesterbilen fra Iveco & Tekimex
Et mobilt professionelt glarmesterværksted er den mest rammende betegnelse for resultatet af det tætte samarbejde, der har fundet sted mellem varebilsproducenten Iveco og Tekimex, som er førende indenfor specialopbygninger af glarmesterbiler.

- Ivecos ambition om at skabe den ideelle glarmesterbil lå til grund for en rundspørge blandt glarmestre omkring deres præferencer og rundspørgen gav et entydigt svar: Tekimex er den foretrukne leverandør til glarmesteropbygninger. Derfor blev de valgt som vores professionelle samarbejdspartner på projektet, fortæller Opbygningsansvarlig for varebiler hos Iveco Danmark A/S, Kjeld Pedersen.
Kjeld uddyber:
- Glarmestrene er bl.a. meget begejstrede for Tekimexs individuelle skræddersyede opbygninger, der kan flyttes til andre biler i tilfælde af udskiftning af bil. Men også Tekimexs dag til dag-service og hurtig levering af reservedele er vigtige parametre for kunderne. Tekimexs markedsandele på 95% bekræfter deres popularitet blandt kunderne.
- Vi valgte at benytte en ECODAILY med ESP sikkerhedspakke og 3,0l 140hk EEV-motor (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle), som er den mest miljøvenlige dieselmotor på markedet, for at sikre kunderne en fremtidssikret bil med højt sikkerhedsniveau, der tager vare på både miljø og chauffør. Samtidig er ECODAILY bygget som en lille lastbil med chassisramme, der gør den utrolig robust og stabil.
- Den demonstrerer stabilitet under alle forhold og er ideel til den skæve vægtfordeling, der gør sig gældende, når den er tungt læsset med glaspartier på den ene side. Vi lagde desuden vægt på at skabe et behageligt arbejdsklima i det 12 m2 store varerum som har ståhøjde og transparent tag for at få et godt naturligt dagslys i varerummet, fortsætter Kjeld Pedersen.

Det er imidlertid ikke kun bil og opbygning, der efterlever professionelle glarmestres behov. Ivecos serviceværksteder afspejler, at Iveco udelukkende leverer biler til erhvervslivet og de ved derfor, hvad det betyder for en virksomheds omsætning og omdømme, hvis bilen holder stille. Derfor er målsætningen altid, at få bilen tilbage på vejene hurtigst.

Udover ovennævnte specifikationer, er varevognen udstyret med:
• Fuldautomatisk klimaanlæg
• Førersæde er højdejusterbart, opvarmet, affjedret og har
  lændestøtte
• Cruise control
• Tekimex glasstativ venstre side type 5
• Tagbagagebærer med stigerulle
• Reol i venstre side (L: 2860mm. B: 290mm. H: 1700mm)
• Værktøjsholder med 30 opbevaringskasser
• Gennemgående listebakke
• Spændesystem på front af reol
• Arbejdsbord højre side
  (L: 1780mm. B: 410mm. H: 900mm)
• Gummibeklædte hylder og værktøjsplade
• LED lys m. afbryder over arbejdsbord
• Vognbund i finer.

Læs mere på www.iveco.dk eller www.tekimex.dk

Iveco

Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervsbiler, entreprenørbiler, by- og intercity-busser samt specialbiler til anvendelse inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har næsten 25.000 ansatte og 23 produktionsvirksomheder fordelt på 10 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre.  Ud over Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Mere end 5.000 servicesteder i mere end 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco lastbil i arbejde.