PRESSEMEDDELELSER

Daily 4x4 til Dansk Autohjælp Svendborg

Europas første Iveco Daily 4x4 opbygget som bjergningsvogn.
 
Ejer Per Brandt Nielsen fra Dansk Autohjælp Svendborg har netop modtaget sine 2 nye Iveco Daily’er fra Transportkonsulent Ejvind Jørgensen fra Svendborg Motor Co. Han kan dermed glæde sig over titlen som indehaver af Europas første Daily 4x4 opbygget som bjergningsvogn.

Den ene af Dansk Autohjælps to nye bjergningsvogne er en
5.5 tons Daily 55S18W 4x4 terrængående Daily med 3,0l 180 hk Euro4 motor med permanent 4. hjulstræk. Den er opbygget af Omars S.p.a. i Cuneo i Italien og er færdiggjort ved Hartmann i Tyskland med diverse optioner til at løse bjergningsopgaver og er den første af sin type i Europa, der er opbygget til autohjælp.

Med den nye Daily 4x4 kan Dansk Autohjælp Svendborg komme frem overalt og derfor som noget nyt tilbyde professionel off road bjergningshjælp til bl.a. landbruget og til fastkørte og ulykkesramte køretøjer, der er bukket under for vintervejr og store mængder sne.

Udover Daily 4x4 har Per valgt en miljøvenlig ECODAILY 65C17 med en 3,0 l 170hk EEV-motor (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle – den mest miljøvenlige miljøklasse på markedet) og akselafstand på 4350. Den er opbygget med skydelad i ren aluminium hos AS moduler Birkenwerder i Polen.

Dansk Autohjælp Svendborg har eksisteret i 21 år og har nu totalt 7 biler, hvoraf de 3 nu er Iveco.

Vi købte vores første Iveco i 2009, hvor Ejvind leverede en Daily 35C18 med lad til mig. Vi har været glade for vores Iveco, der med sin gode bæreevne og høje nyttelast har bevist sit værd. Men også den lokale service på værkstedet hos Svendborg Motor Co har været udslagsgivende.

- Vi kan tydeligt mærke, at værkstedet er et professionelt lastvognsværksted, som ved hvad det betyder for vores forretning at komme hurtigt på vejen igen, fortæller Per Brandt Nielsen

Iveco
Iveco udvikler, producerer og markedsfører et bredt spekter af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer, entreprenørkøretøjer, by- og intercity-busser samt specialkøretøjer til anvendelser inden for brandslukning, off-road missioner, militæret og civilforsvaret.

Iveco har ca. 25.000 ansatte og 23 produktionsvirksomheder fordelt på 10 lande over hele verden og gør brug af den nyeste teknologi udviklet på 6 forskningscentre. Udover Europa opererer virksomheden i Kina, Rusland, Australien og Latinamerika. Ca. 5.000 servicesteder i over 160 lande garanterer teknisk support overalt på kloden, hvor der er en Iveco-lastbil i arbejde.

www.iveco.dk