PRESSEMEDDELELSER

2 nye Iveco Daily 35S15 ladbiler til Aabybro Entreprenørforretning

​Aabybro Entreprenørforretning A/S er en traditionel entreprenør virksomhed med spændende og udfordrende opgaver, både som hoved- og underentreprenør.

Størsteparten af Aabybro Entreprenørforretnings opgaver ligger i Region Nordjylland, specielt i Jammerbugt og Aalborg kommuner. En stor del af opgaverne omfatter kloak og fjernvarmearbejde. Kunderne er kommuner, forsyningsvirksomheder, håndværksmestre, erhvervsvirksomheder samt private.

For nyligt blev 2 nye Iveco Daily 35S15 ladbiler leveret til Aabybro Entreprenørforretning. Ladbilerne benyttes primært til fjernvarmeopgaver og kører med minigraver på trailer. 
 
Aabybro Entreprenørforretning har været kunde hos Iveco i over 10 år og over halvdelen af bilparken består af Iveco biler. ”Den primære årsag til, at vi igen har valgt Iveco, er at bilerne er utroligt stærke og dermed gode til at trække. De skal kunne klare at køre og trække en minigraver og til tider også sand eller beton, afhængig af arbejdsopgaven.

Derudover har vi altid været meget tilfredse med vores Iveco biler og også med Ivecos gode kundeservice, udtaler Brian Østergaard, som er ejer af Aabybro Entreprenørforretning.

Bilerne er leveret af Carsten Severinsen fra Iveco Aalborg.