Nyhedsbrev via e-mail

Udfyld nedenstående skema, hvis du ønsker at tilmelde dig listen, der er reserveret journalister, så du modtager en meddelelse, hver gang vi udgiver en nyhedsbulletin.MEDDELELSE I OVERENSSTEMMELSE MED ITALIENSK LOVDEKRET 196/2003. FORMÅL MED OG METODER TIL BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER. De personlige oplysninger, du frit har udleveret, bliver brugt til at levere den service (her efter kaldet "Service"), der er angivet her over og frit valgt af dig, så Fiat Gruppen kan udføre en undersøgelse af den modtagne Service. Databehandlingen udføres med udskrevne, automatiske og telematiske metoder og ved hjælp af almindelig post, e-mail, telefon (også med automatiske opkald, sms, mms og lignende) og telefax.
De personlige oplysninger, du frit har udleveret, bliver brugt til at levere den service (her efter kaldet "Service"), der er angivet her over og frit valgt af dig, så Fiat Gruppen kan udføre en undersøgelse af den modtagne Service. Databehandlingen udføres med udskrevne, automatiske og telematiske metoder og ved hjælp af almindelig post, e-mail, telefon (også med automatiske opkald, sms, mms og lignende) og telefax.
De personlige oplysninger, du frit har udleveret, bliver brugt til at levere den service (her efter kaldet "Service"), der er angivet her over og frit valgt af dig, så Fiat Gruppen kan udføre en undersøgelse af den modtagne Service. Databehandlingen udføres med udskrevne, automatiske og telematiske metoder og ved hjælp af almindelig post, e-mail, telefon (også med automatiske opkald, sms, mms og lignende) og telefax..
De personlige oplysninger, du frit har udleveret, bliver brugt til at levere den service (her efter kaldet "Service"), der er angivet her over og frit valgt af dig, så Fiat Gruppen kan udføre en undersøgelse af den modtagne Service. Databehandlingen udføres med udskrevne, automatiske og telematiske metoder og ved hjælp af almindelig post, e-mail, telefon (også med automatiske opkald, sms, mms og lignende) og telefax. FØLGER AF MANGLENDE BEKRÆFTELSE AF OPLYSNINGER

Alle felter skal udfyldes