PRESSEMEDDELELSER

Ny Daily valgt som "Van of the Year 2015"
Ny Daily, den tredje generation af Ivecos lette erhvervskøretøj, er blevet udnævnt til “International Van of the Year 2015” af en jury bestående af 23 journalister fra førende europæiske bilblade. Den eftertragtede pris går til det køretøj, der ifølge juryen ”har givet det bedste bidrag til effektiviteten og bæredygtigheden inden for landevejstransporten med særlig henblik på hensynet til miljøet og sikkerheden”.
 
Den prestigefyldte pris blev tildelt i forbindelse med den 65. internationale Hannover-messe, som er Europas vigtigste forum for transportsektoren.
 
Konkurrencen var hårdere end nogen sinde tidligere, siden prisen blev indstiftet i 1991, og Iveco Ny Daily vandt med en margin på 17 point over de andre finalister fra Fiat, Ford, Mercedes-Benz og Renault-Opel. Ved stemmeafgivningen var Ny Daily det første valg hos de 23 jurymedlemmer.
 
Da Pierre Lahutte, Ivecos Brand President, fik overrakt prisen af formanden for bedømmelseskommiteen for Van of the Year 2015, Jarlath Sweeney, udtalte han: ”Vi er meget stolte over at vores Ny Daily har fået tildelt denne prestigefyldte anerkendelse som Van of the Year. Ny Daily repræsenterer et vigtigt skridt fremad for Iveco i forbedringen af de totale ejeromkostninger, komforten, køreegenskaberne, produktiviteten og bæredygtigheden. Vi vil gerne dedikere denne pris til vores kunder, der hver dag sætter deres lid til denne trofaste og driftssikre samarbejdspartner".
 
Iveco_Daily_Van_of_the_Year_2015_02.jpg