​Tehnička dokumentacija 

​Maksimalna distribucija informacija, neprestano osvježavanje, visoka kvaliteta pružene usluge.

To su glavne značajke Ivecove tehničke dokumentacije, najvažnijeg alata podrške aktivnostima postprodaje. Ova usluga jamči dvije vrste aktivnosti: cijeli komplet priručnika i dokumentacije za vozilo, izdane na svim jezicima tržišta na kojima Iveco djeluje.

Tehnička dokumentacija On-Line

Tehnička izdanja. Kada je znanje uvijek dostupno.

Komplet priručnika

Komplet priručnika je dostupan na papiru i u elektroničkom izdanju. Tehnička dokumentacija je nužna za obavljanje redovnog održavanja i izvanrednih popravaka na vozilu. Ova izdanja su namijenjena specijalistima u Ivecovim servisima kao i svima drugima koji održavaju Ivecova vozila te navode sve pojedinosti o tome što treba napraviti, opisujući i donoseći podrobne ilustracije o pojedinim aktivnostima sa shemtskim prikazima, jednostavnim objašnjenjima i slikama, tehničkim prikazima i analizama. Ovi priručnici omogućuju da rad mehaničara na vozilu bude precizan i dobro usmjeren, smanjujući zadržavanje vozila u servisu na minimumu i obnavljajući performanse i pouzdanost vozila.

Dokumentacija vozila

Tehnička izdanja uključuju i dokumentaciju vozila. Priručnik uputa za rukovanje su najbolje mjesto za pronaći podrobne opise vozila, za razumijevanje pravilnog korištenja i preciznog održavanja, s ciljem korištenja svih karakteristika vozila u cijelosti i povećanja učinkovitosti (u apsolutnoj sigurnosti).
Nužno je da svaki vozač zna gdje su smješteni Ivecovi servisi. Dokumentacija vozila sadrži popis prodajnih mjesta i servisa kojima se stranka može obratiti.

Mogućnost pristupa ovim podacima online je vrlo važan alat, putem kojeg možete doći do podataka u bilo koje doba, 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Sa značajnim prednostima, posebno za krajnjeg kupca.