​Kako radi blue&me™ fleet ?

Koristeći Blue&Me™ Fleet, središnje računlo komunicira s vozilo u stvarnom vremenu: podaci se automatski prenose, što omogućuje trenutačnu analizu kilometraže i troškova.

BLUE&ME™ FLEET SMANJUJE TROŠKOVE.

Blue&Me™ Fleet optimizira produktivnost vozača i vozila: pomaže u smanjenju potrošnje goriva, u planiranju održavanja i drastično pojednostavnjuje postupke analize podataka. Među funkcijama koje su već dostupne su: utvrđivanje glavnih radnih parametara vozila, utvrđivanje prosječne kilometraže i potrošnje goriva, daljinsko očitavanje tahografskih podataka.
BLUE&ME™ FLEET brine o okolišu.

Uz Blue&Me™ Fleet moguće je ocijeniti način vožnje i potrošnju goriva pojedinih vozača – i na taj način promicati učinkovit i ekoloških prihvatljiv način vožnje.
Uz BLUE&ME™ Fleet, prijevoznici mogu kvantificirati utjecaj na okoliš i učiniti ga samom srži svoje poslovne etike.
BLUE&ME™ FLEET NA ECODAILYU I STRALISU.

Blue&Me™ Fleet je dostupan u cijeloj paleti ECODAILY (kombi vozila i šasije s kabinom s ukupnom masom vozila od 2,8 do 7 t) te na cijeloj paleti STRALIS (tegljači i kamioni od 16 do 44 t). Blue&Me™ Fleet je, isto tako u ponudi i uz motore EuroV.
 
Putem svog Bluetooth sučelja, Blue&Me™ se spaja izravno na vozačev mobilni uređaj. To znači da možete čitati dolazne SMS poruke i pregledavati svoj telefonski imenik na ekranu na armaturnoj ploči, te ostvarivati telefonske pozive putem bezručnog sustava koristeći upravljačke tipke na upravljaču.
Uz pomoć Blue&Me™ možete isto tako slušati svoju omiljenu glazbu izravno s MP3 plejera, telefona ili USB memorije. 

Blue&Me™ Fleet: software updates

 How to update Blue&Me™ Fleet software