​Blue&Me™ Fleet

Ekološki prihvatljiva flota, upravljanje koje smanjuje troškove. I obrnuto.

S BLUE&ME™ FLEET, Iveco nudi prijevoznicima cjelokupno rješenje za upravljanje flotama dostavnih i teretnih vozila.

Ovo je jedini sustav upravljanja flotama kojeg nudi, ugrađuje i za njega jamči izravno proizvođač vozila, a dostupan je na širokoj paleti kombi vozila, tegljača i kamiona ukupne mase vozila od 2,8 do 44 t.  

ŠTO JE BLUE&ME™ FLEET?

Timovi koji su razvili Blue&Me™ razvili su i Blue&Me™ Fleet: najjednostavniji, najučinkovitiji i najsuvremeniji alat za upravljanje flotama na tržištu. Ekskluzivno Ivecov.
Platforma Blue&Me™ Fleet prati sve glavne parametre vezano za vozilo, počevši s potrošnjom goriva, izravno od upravljačkih jedinica motora, ovjesa i drugih sustava na vozilu. Sustav sadrži i prijemnik GPS, omogućujući tako praćenje položaja vozila u bilo kojem trenutku.
Svi se podaci prenose putem GPRS, a moguće im je pristupiti korištenjem internetskog preglednika putem posebnog web portala. To znači da je sve podatke o floti moguće na vrijeme primiti i obraditi, na učinkovit i pouzdan način.

DVA PARTNERA, OBA VODEĆA U SVOJIM PODRUČJIMA.

Blue&Me™ Fleet je rezultat dva globalna partnerstva:
operativni sustav i hardver su plod suradnje Fiat Groupe i Microsofta dok su funkcije vezane za upravljanjem flotama razvijene u suradnji s Qualcomm
Poseban softver izradio je Iveco.