Usluge za kupce

Novi Eurocargo puno je više od vozila : on je cjelovito rješenje za transport sa savrše o objedinjenim potrebnim uslugama i krajnjim proizvodom na jednom mjestu.
IVECO blisko surađuje sa svojim kupcima zahvaljujući širokoj mreži stručnjaka koji su upoznati sa zahtjevima transportne industrije i paze na teritorij. IVECO servisne radionice pružaju usluge na razini kvalitete proizvođača i imaju obučene mehaničare koji poznaju Eurocargo kao nitko drugi.


ELEMENTS

Održavanja i popravka iz ugovore nude prilagođene programe koji jamče održavanje
vozila u potpuno radnom stanju te zadržavanje njegove vrijednosti kroz vrijeme. Svaki se paket
može praktično kombinirati prema zahtjevima i potrebama kupca, a zajamčeno dobivate uslugu
koja je prilagođena vašim potrebama.


ASSISTANCE NON-STOP

Je usluga pomoći na cesti koja vam pomaže da nastaviteusluga pomoći na cesti koja vam pomaže da nastavite
s putovanjem nakon samo jednog telefonskog poziva. S uslugom odgovaranja na pozive na
10 jezika, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, korisnički centar IVECO kontaktira najbliži IVECO
servisni centar koji vam potom pomaže da nastavite svoje putovanje.

 


EXPERT CENTER

Je centar teleusluga za sva IVECO vozila. Posebni dijagnostički uređaji
i alati za popravak poput uređaja E.A.S.Y. i njegove dodatne opreme jamče učinkovit, brz
popravak čak i kada je potrebna pomoć na daljinu.


IVECO GENUINE PARTS

Linija je originalnih rezervnih dijelova koja dugoročno štiti Eurocargo te održava optimalne performanse i učinkovitost vozila. IVECO zna koliko vrijedi vaše vrijeme. Zato ima učinkovit, napredan sustav za nabavu i distribuciju originalnih rezervnih dijelova koji jamči neprekidnu popunu zaliha u ovlaštenim prodavaonicama servisne mreže sa svakodnevnim i točnim isporukama diljem Europe.


S asortimanom proizvoda iz linije IVECO ACCESSORIES možete prilagoditi svoje vozilo novim značajkama te unaprijediti njegovu tehnologiju, dizajn, sigurnost i udobnost. U katalogu dodatne opreme nalaze se brojni artikli koji će zadovoljiti praktične, stilističke i aerodinamičke zahtjeve.


 

MERCHANDISING IVECO nudi brojne artikle za posao i slobodno vrijeme: od odjeće i dodatne opreme do raznih modela laganih, srednjih i teških vozila. Stil marke IVECO možete podijeliti s obitelji i prijateljima pregledom kataloga na adresiwww.ivecostore.com.

 

IVECO CAPITAL je naša marka za financijske usluge; u suradnji s tvrtkom BNP-Paribas Leasing Solutions nudi kompletne financijske usluge, rješenja za najam ili leasing vozila za pokrivanje troškova održavanja i servisnih popravaka, osiguranje i produženo jamstvo. Svi se naši programi financiranja mogu prilagoditi zahtjevima kupca i primijeniti na sve vrste vozila – nova, rabljena ili čak posebno opremljena vozila. IVECO CAPITAL pomaže kupcima da odaberu prave financijske proizvode u skladu s ekonomskim i fiskalnim potrebama svoje tvrtke. Dodatne informacije dostupne su kod svih zastupnika tvrtke IVECO.