​IVECO DAILY EURO 6, PRODUKTIVNA UDOBNOST

Uživajte u vašem profesionalnom radnom okruženju

S vašim novim IVECO Dailyjem Euro 6 možete se opustiti u udobnosti kabine, dok ste za upravljačem, znajući da obavljate posao učinkovito i sigurno.
Novi DAB radio integriran u armaturnu ploču nudi sve glavne funkcije DAB i FM uređaja: na primjer, možete odabrati radio stanicu prema imenu, čitati naslov prgorama ili pjesme koju slušate, podesiti uređaj za primanje prometnih obavijesti i vremenske prognozre, memorirati do 15 radijskih stanica i još puno toga.
Ergonomija upravljačkih prekidača na armaturnoj ploči zajedno s redizajniranom pločom s instrumentima olakšavaju sigurnu i udobnu vožnju, jer je sve nadohvat ruke i na pravom mjestu.
Obloga vrata je izmijenjena i u njoj se nalazi otvoreni pretinac u kojem možete, na primjer, odložiti komplet za prvu pomoć. U kabini se nalazi 18 praktičnih pretinaca koji vam omogućavaju da sve svoje osobne i radne potrepštine držite uredno i nadohvat ruke.
Armaturne ploča i obloga vrata dostupne su u potpuno crnoj izvedbi i, za one koji traže ekskluzivnost, u dizajnerskoj kombinaciji plave i crne, potpuno usklađenoj s presvlakama sjedala u kabini. Povrh toga, nova kabina IVECO Dailyja je sada tiša, smanjenjem buke za 4 decibela čime je akustika smanjena za 8%.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt