USLUGE SAVJETOVANJA ZA POTROŠNJU GORIVA

DRIVING STYLE EVALUATION

DRIVING STYLE EVALUATION vozačima u stvarnom vremenu omogućuje poboljšanje stila vožnje. Sustav djeluje kao profesionalni poučavatelj i pomaže pri uštedi goriva bez negativnog učinka na komercijalnu brzinu. DSE daje procjenu učinkovitosti i prijedloge za uštedu goriva (primjerice, odgovarajući stupanj prijenosa koji treba upotrijebiti u zadanom trenutku). DRIVING STYLE EVALUATION može upotrebljavati vozač u vozilu, ili sustav može biti ugrađen u novu opciju PRUŽANJA USLUGA SAVJETOVANJA ZA POTROŠNJU GORIVA PROIZVOĐAČA IVECO. 

TCO2 SMART REPORT

DRIVING STYLE EVALUATION omogućuje procjenu glavnih parametara performansi vozila u vozača.
Izvješća se na tjednoj bazi šalju upravitelju flote putem automatske poruke e-pošte, a glavnina se uglavnom odnosi na ponašanje vozača i povezane trendove, potrošnju goriva po vozilu i ugljični otisak na razini čitave flote.
Usluga je neovisna od ostalih usluga za upravljanje flotom dostupnih na web-portalu.
Za NOVI STRALIS XP, usluga TCO2 SMART REPORT besplatna je 4 godine.

TCO2 ADVISING

IVECO u ulozi “neprekidnog savjetnika za potrošnju goriva” – ravnopravni partner u potrazi za učinkovitim transportom i održivošću.
Naša iskustva s najučinkovitijim tehnikama uštede goriva utemeljena su na godinama prikupljanja i obrade operativnih podataka (u suradnji s kupcima) na različitim zadacima i različitim rutama.
Sad IVECO to jedinstveno znanje nudi u okviru usluge koju pružaju namjenski timovi stručnjaka za potrošnju goriva na svakom od tržišta koji neprekidno prate ključne pokazatelje učinkovitosti flote kako bi razvili planove za poboljšanje po mjeri.
Jednogodišnje korištenje usluge TCO2 ADVISING besplatno je s NOVIM modelom STRALIS XP. 

TCO2 DRIVING

Dobri vozači mogu ostvariti jednake uštede goriva kao i uređaji najviše tehnološke razine: zato IVECO nudi posebne programe obučavanja vozača za razvoj posebnih vještina kod vozača svojih kupaca. Vozače učimo kako smanjiti potrošnju goriva, povećati postojanost vozila i sigurnost na cesti.
Obuke se prilagođavaju zahtjevima kupaca, a održavaju u prostorima kupaca ili tvrtke IVECO. Pokrivene teme obuhvaćaju sljedeće:
upoznavanje s vozilom, njegovim značajkama i funkcijama,
vožnju s profesionalnim poučavateljem.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt