NAJNIŽI TCO + NAJNIŽE EMISIJE CO2 = TCO2 PRVAK

Do 7% niži TCO u odnosu na dizel

TCO PRVAK U SVAKOM ZADANOM ZADATKU

STRALIS NP predstavlja revoluciju u svijetu transporta: po prvi puta jedno vozilo na alternativno gorivo omogućuje poboljšanje održivosti i brži povrat uloženog – s ukupnim troškom vlasništva do 7% nižim od dizelskih kamiona.
To je zato što STRALIS NP troši do 15% manje goriva i zato što je prirodni plin značajno jeftiniji od dizelskog goriva u većini europskih država.
Ta se ušteda može dodatno popraviti novim, ekskluzivnim IVECO uslugama savjetovanja za potrošnju goriva.

TCO2 live, temeljem dugogodišnjeg iskustva u upravljanju prirodnim plinom i energijom, cijeli je komplet ugrađenih rješenja za smanjenje troškova. Obuhvaća sljedeće:
TCO2 ADVISING (savjetovanja za uštedu goriva),
TCO2 DRIVING (obuke za ekonomičnu vožnju za vozača),
• i ekskluzivnu formulu UPTIME JAMSTVA.

POBJEDNIK U KATEGORIJI EMISIJA CO2 BAŠ SVAKI PUT

STRALIS NP donosi ekonomske i ekološke pogodnosti. Prirodni je plin najuspješnije alternativno goriva otkako je dizelsko gorivo pobijedilo benzin. Ne radi se o rješenju u razvoju. Ono već postoji: već dokazana tehnologija koju je IVECO uveo 1996, a čija se pouzdanost dokazala sa desecima tisuća autobusa i kamiona marke IVECO na plin koji prometuju cestama diljem Europe.

STRALIS NP prvi je kamion na plin koji donosi snagu, doseg i udobnost sukladno međunarodnim normama za prijevoz, a istodobno donosi dvostruke pogodnosti za ekološki osviještene profesionalne prijevoznike:
niže emisije zagađivača, manje buke i utjecaja vanjskih čimbenika,
• smanjenje emisija CO2, što zajedno doprinosi smanjenju “ugljičnog otiska” u industrijskom sektoru transporta jer su emisije CO2 čak do 95% manje s komprimiranim ili ukapljenim biometanom.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt