NAJNIŽI TCO + NAJNIŽE EMISIJE CO2 = TCO2 PRVAK

NOVI STRALIS XP: DO 5,6% NIŽI TCO & DO 11% MANJE EMISIJE CO2

TCO PRVAK U SVAKOM ZADANOM ZADATKU

Uzeli smo u obzir sve čimbenike koji utječu na TCO i održivost – od vrijednosti vozila i potrošnje goriva preko održavanja i neprekidnog rada.
Na teškim kamionima već na samo gorivo otpada 35 do 40% ukupnog troška vlasništva: za svakog je prijevoznika povećanje učinkovitosti ključno za ostvarenje konkurentnosti. Zato su razvojne promjene na NOVOM MODELU STRALIS usmjerene na upravljanje energijom.
Radili smo na sljedećem:
učinkovitost – povećana je zahvaljujući posebnim rješenjima za uštedu goriva sukladno zadatku (primjerice SMART EGR),
prediktivnom kapacitetu – osigurava ga sustav HI-CRUISE,
otporu kotrljanja – smanjen je zahvaljujući eko gumama,
i optimizaciji energije – postignuta je zahvaljujući pametnim dodacima.
NOVI model STRALIS bilježi dvoznamenkasto smanjenje potrošnje goriva u odnosu na prethodni model, a nove tehnologije, značajke i usluge također su dodane za niži TCO.
Uštede goriva na NOVOM modelu STRALIS XP mogu rasti do 11% – a to dovodi do smanjenje ukupnog troška vlasništva za 5,6%. 

POBJEDNIK U KATEGORIJI EMISIJA CO2 BAŠ SVAKI PUT

NOVI STRALIS donosi ekonomske i ekološke pogodnosti: to je pobjednička formula svih proizvoda marke IVECO.
Ekskluzivni IVECO sustav za naknadnu obradu HI-SCR laganiji je, manji, učinkovitiji i jednostavnije se održava od bilo kojeg drugog Euro 6 rješenja. To znači da dok smanjuje emisije, HI-SCR smanjuje i troškove.
NOVI STRALIS koristi tehnologiju i ljudski faktor za smanjenje potrošnje goriva.
Naš sustav PROCJENE STILA VOŽNJE snažan je izvor informacija o ponašanju u vožnji i učincima stila vožnje te dragocjen alat za smanjenje potrošnje goriva i značajno smanjenje emisija CO2.
Ekološki osviješteni profesionalci cijenit će mogućnosti koje nudi naš NOVI STRALIS XP koji, zahvaljujući sustavu PROCJENE STILA VOŽNJE, doprinosi smanjenju “ugljičnog otiska” industrije transporta.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt