IVECO DAILY EURO 6, SNAGA I UČINKOVITOST VAMA NA RASPOLAGANJU

Tehnologija motora za maksimalnu učinkovitost

Daily Euro 6 furgon ulaže svoj poslovni instinkt u napredne tehnologije motora i mjenjača kako bi vam pružio vrhunske performanse koje su vam potrebne za učinkovito i pouzdano izvršavanje zadataka.
Nova paleta motora IVECO Daily Euro 6 pruža više snage i okretnog momenta, smanjujući pri tome Dailyjev utjecaj na okoliš zahvaljujući maloj emisiji.
Novi furgon je opremljenmotorima najsuvremenije tehnologije radi osiguravanja maksimalne učinkovitosti:

  • Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®: modeli opremljeni Ivecovim motorom od 2,3 litre F1A s povratom ispušnih plinova pod niskim tlakom idealni su za postizanje najjednostavnijeg mogućeg upravljanja teretnim vozilom. Zahvaljujući sklopovima kao što su uljna pumpa promjenljivog obujma i turbopunjač uživat ćete u pogodnostima male potrošnje goriva - i nižih operativnih troškova - kao i više snage i okretnog momenta.

  • Tehnologija SCR: modeli opremljeni rješenjem za naknadnu obradu ispušnih plinova pod nazivom Selective Catalytic Reduction koji ne mijenja proces izgaranja, pa imate na raspolaganju svu potrebnu snagu i učinkovitost uz niske tekuće troškove.

  • Tehnologija CNG: Daily Natural Power pruža iste performanse i brzi odziv kao i njegov dizelski ekvivalent, jer se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz diesela) prilagođenim za rad sa komprimiranim prirodnim plinom (Compressed Natural Gas). Ovo teretno vozilo je čisto u pogledu okoliša i izuzetno tiho što je dodatna pogodnost u gradskim područjima s prometnim ograničenjima.

 

MJENJAČ HI-MATIC
IVECOV automatski mjenjač s 8 brzina HI-MATIC pruža sve pogodnosti komfora, sigurnosti, male potrošnje i odličnih performansi na paleti modela Daily koja se stalno širi da bi zadovoljila sve vaše poslovne potrebe.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt