TCO2 LIVE

Bogat paket usluga

IVECO TCO2 LIVE više je od komercijalne ponude, to je naše obećanje: na strani smo kupaca i također želimo niži TCO. IVECO je stvorio iznimno bogatu ponudu usluga za smanjenje ukupnog troška vlasništva koje, po prvi put, nude cijeli komplet usluga savjetovanja za potrošnju goriva.

UPTIME JAMSTVO

Kao jamstvo pouzdanosti proizvoda i izvrsnosti servisne mreže, IVECO nudi potpuno novu formulu UPTIME JAMSTVA.
S UPTIME JAMSTVOM, ako vaš STRALIS postane nedjelatan uslijed tehničkih problema, popravlja se u roku 24 sata od dolaska u servisnu radionicu IVECO TRUCK STATION (vremensko razdoblje utvrđuje IVECO CENTAR ZA KORISNIČKU PODRŠKU).

Ako popravak u zadanom roku nije moguć, IVECO će kupcu osigurati:
• zamjenski kamion (ako je dostupan),
• ili dnevnu novčanu naknadu za svakih 24 sata imobilizacije vozila u servisnoj radionici (do 4 dana).
UPTIME JAMSTVO uključeno je u standardno jamstvo za STRALIS NP i integrirano u ugovore ELEMENTS 3XL / 2XL (do 5 godina).TCO2 ADVISING

IVECO u ulozi neprekidnog savjetnika za potrošnju goriva – ravnopravni partner u potrazi za učinkovitim transportom i održivošću.
Naša iskustva s najučinkovitijim tehnikama uštede goriva utemeljena su na godinama prikupljanja i obrade operativnih podataka (u suradnji s kupcima) na različitim zadacima i različitim rutama.
Sada IVECO to jedinstveno znanje nudi u okviru usluge koju pružaju namjenski timovi stručnjaka za potrošnju goriva na svakom od tržišta koji neprekidno prate ključne pokazatelje učinkovitosti flote kako bi razvili planove za poboljšanje po mjeri.
Jednogodišnje korištenje usluge TCO2 ADVISING besplatno je s NOVIM modelom STRALIS NP.

TCO2 DRIVING

Dobri vozači mogu ostvariti jednake uštede goriva kao i uređaji najviše tehnološke razine: zato IVECO nudi posebne programe obučavanja vozača za razvoj posebnih vještina kod vozača svojih kupaca.
Vozače učimo kako smanjiti potrošnju goriva, povećati postojanost vozila i sigurnost na cesti. Obuke se prilagođavaju zahtjevima kupaca, a održavaju u prostorima kupaca ili tvrtke IVECO.
Pokrivene teme obuhvaćaju sljedeće:
• upoznavanje s vozilom, njegovim značajkama i funkcijama,
vožnju s profesionalnim poučavateljem.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt