​​IVECO DAILY EURO 6, POVEZIVANJE U VOZILU

Povezujte svoje poslovanje lako i učinkovito

IVECO Daily EURO 6 uvodi nov način povezivanja: treba vam samo vaš pametni telefon ili tablet, nikakva druga dodatna oprema. Nakon što preuzmete aplikaciju DAILY BUSINESS UP na svoj uređaj, on će automatski uspostaviti Bluetooth vezu s vozilom putem DAB radio uređaja: tada je vaš uređaj u cijelosti integriran i u izravnoj komunikaciji s​ vašim IVECO Dailyjem i njegovim motorom.
Sada ste spremni za krenuti: uz DAILY BUSINESS UP na vašem uređaju, samo pokrenite motor, uključite radio i spojeni ste. Možete uživati u pogodnostima dvojake uloge koju može obavljati za vaše poslovanje, pomoćnik u vožnji i poslovni asistent.

POMOĆNIK U VOŽNJI
DAILY BUSINESS UP vas može služiti kao instruktor vožnje kroz sustav ocjene načina vožnje (Driving Style Evaluation), kao navigator putem profesionalnog navigacijskog sustava Sygic 3D i pomoći vam da povećate učinkovitost u svakodnevnom radu i osigurate da vaše teretno vozilo ostane u vrhunskom izdanju.

BUSINESS ASSISTANT
DAILY BUSINESS UP vam može pomoći u izradi rasporeda zadataka i prenošenju najsvježijih podataka vašem vozaču u stvarnom vremenu. Možete organizirati rutu vašem vozaču i dodjeljivati mu zadatke radi postizanja optimalnog korištenja vozila i učinkovitog upravljanja vašom flotom i tako osigurati dobro poslovanje.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt