IVECO USLUGE ZA KORISNIKE

Krajnji cilj komercijalnog vozila jest uvijek biti na cesti i u pogonu. To je i naš cilj i na njemu je utemeljen naš pravilnik pružanja usluga. Sve usluge tvrtke IVECO (od financiranja do održavanja, od pomoći do popravka) osmišljene su kako bi se povećalo vrijeme rada vozila bez prekida i povećala profitabilnost tvrtke.

IVECO CAPITAL logo - New truck STRALIS XP

IVECO CAPITAL
je vlastita marka financijskih usluga tvrtke IVECO i pruža široki raspon usluga financiranja, leasinga, iznajmljivanja i dodatnih usluga za komercijalna vozila. Produljeno jamstvo, usluge održavanja i popravka te različite vrste osiguranja također se mogu uključiti u paket*.
Sva financijska rješenja izrađena su po mjeri kupaca i primjenjiva na nova, rabljena i preinačena vozila.
IVECO CAPITAL kupcima pruža usluge profesionalnog savjetovanja pri odabiru proizvoda koji najbolje odgovara financijskim i fiskalnim zahtjevima njihove tvrtke. Više informacija zatražite od svog IVECO distributera.
* Uz odobrenje kredita. Ponude i proizvodi mogu se razlikovati ovisno o lokalnim fiskalnim i računovodstvenim propisima pojedinih država.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO ASSISTANCE NON-STOP
IVECO ASSISTANCE NON-STOP dostupan je jednim telefonskim pozivom – 24 sata na dan, 7 dana u tjednu – za pružanje podrške kupcima u svakom trenutku (i na svakom mjestu).

 

IVECO NON-STOP logo - New truck STRALIS XP

IVECO NON-STOP
IVECO NON-STOP nova je aplikacija za pametne telefone za slanje zahtjeva za pomoć na cesti. Kupac samo mora unijeti identifikacijski broj vozila i broj registarske oznake. Zatim jednostavnim pritiskom gumba može zatražiti pomoć (poruci se može priložiti fotografija za lakšu dijagnostiku).
IVECO CENTAR ZA KORISNIČKU PODRŠKU odmah zaprima GPS koordinate, locira vozilo i aktivira najbližu servisnu radionicu (ili najprikladniju, sukladno zahtjevima). Provedene radnje centralno se nadziru korak po korak: Kupci neprekidno primaju ažurne informacije o stanju vozila i statusu popravka.

IVECO GENUINE PARTS logo - New truck STRALIS XP


IVECO GENUINE PARTS

IVECO GENUINE PARTS najbolje su jamstvo za očuvanje vrijednosti NOVOG modela STRALIS kroz vrijeme, pružaju zaštitu u slučaju neplanirane imobilizacije i jamče sigurnost ljudi i robe.
IVECO nudi bogat asortiman novih i repariranih sastavnih dijelova, kompleta za servisiranje i telematskih rješenja prikladnih za sve faze životnog ciklusa NOVOG modela STRALIS.
IVECO djeluje putem mreže 8 tehnološki naprednih skladišta diljem Europe, površine preko 330.000 kvadratnih metara i s preko 350.000 kataloških brojeva, uz zajamčenu isporuku dijelova 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

IVECO FAN SHOP logo - New truck STRALIS XP


IVECO FAN SHOP

IVECO FAN SHOP dostupan je kod svih IVECO koncesionara, a u njemu se prodaje radna odjeća i odjeća za slobodno vrijeme, torbe pokloni, pribor za pisanje i razne naprave. Katalog potražite na adresi www.ivecostore.com.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt