​IVECO DAILY EURO 6, NAJBOLJI POSLOVNI PARTNER ZA VAŠU PRODUKTIVNOST

IVECO Daily Euro 6 je furgon koji će vam pomoći u postizanju zdravog poslovnog rezultata.

Novi IVECO Daily Euro 6 dodatno poboljšava uštedu goriva, uz smanjenje potrošnje do 8%*. Turbina s promjenljivom geometrijom, dostupna na modelima od 136 KS do 180 KS, osigurava djelotvornije korištenje motora. Rješenje EcoSklopka je napredovalo: novi inteligentni sustav EcoSklopka PRO zna kada se treba uključiti i smanjiti okretni moment bez djelovanja vozača, smanjujući potrošnju goriva ne ugrožavajući pri tome vašu produktivnosti. Ekskluzivni sustav IVECO Driving Style Evaluation pomaže vam da poboljšate način na koji vozite, kao da uz vas sjedi vaš instruktor vožnje, što može dovesti do dodatnog smanjenja potrošnje goriva.

Novi IVECO Daily Euro 6 smanjuje troškove održavanja do 12%**: servisni intervali su povećani na 50.000 km korištenjem trajnijih sklopova i potrošnih dijelova, uz 20% više vremena između servisa. Optimirani kočioni sustav s novim, čvršćim kočionim pločicama je djelotvorniji i trajniji nego ikada.

Povrh toga, možete se osloniti na profesionalnu i specijaliziranu servisnu mrežu koja će se pobrinuti da vaš furgon vozi, gdjegod bili, u kojegod vrijeme.

* U usporedbi s ekvivalentnim modelima Euro 5b+ i sukladno novom europskom ciklusu vožnje (NEDC)
** U usporedbi s ekvivalentnim modelima Euro 5b+

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt