SNAGA NAJBOLJA U KLASI

Novi motor na prirodni plin Cursor 9

S NOVIM modelom STRALIS NP cilj nam je bio stvoriti nešto sasvim novo: kamion na plin za prijevoz na velike udaljenosti. Do ovog trenutka uspjeli smo razviti pogonski sklop na prirodni plin najviših performansi za primjene u komercijalnom transportu.
Novi motor CURSOR 9 Euro 6, zapremnine 8,7 litara, s unaprijeđenim postupkom sagorijevanja i optimizirane težine, donosi najbolje razine potrošnje goriva pri transportu na velike udaljenosti.

Njegove su brizgaljke za plin nove generacije, klipovi i cijev razvodnika goriva dizajnirani za osiguranje najvećih razina snage i okretnog momenta.
Potpuno novi uzdužni 3-smjerni katalizator doprinosi usklađenosti s najstrožim ograničenjima emisija, osigurava niske razine buke i ostavlja dovoljno prostora za povećanje zapremnine spremnika goriva.

PERFORMANSE SE NE RAZLIKUJU OD DIZELA

Motor CURSOR 9 prvi je motor na plin koji osigurava izlazne vrijednosti snage i okretnog momenta istovjetne ili bolje od dizelskih motora istih dimenzija.
CURSOR 9 ruši sve rekorde u svojoj kategoriji zahvaljujući:
18% većoj snazi od izravne konkurencije,
• najboljoj u klasi sirovoj snazi,
• najboljem u klasi omjeru težine i snage.

Nova funkcija “tihi način rada 72 dB(A)” omogućuje savršenu prikladnost motora za gradske zadatke i noćne isporuke.
Intervali zamjene ulja mogu se produljiti do 75.000 km, a posebni sastavni dijelovi sustava plina izmijenjeni su kako bi se smanjili troškovi održavanja. 

NISKE EMISIJE CO2 I IZNIMNO NISKA STOPA ZAGAĐIVAČA ZRAKA

Centrifugalni filtar za uklanjanje kapljica ulja jamči postojano i učinkovito odvajanje ulja zahvaljujući iznimno niskim emisijama krutih čestica (PM) i nije mu potreban ispušni filtar krutih čestica. 

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt