​IVECO DAILY EURO 6, ODRŽAVANJE I SERVIS

Cjelokupna ponuda profesionalnih servisa radi pomoći vašem poslovanju

IVECO Daily Euro 6 održava vaše poslovanje i produžava svoj dugi radni vijek vama na usluzi. IVECO nudi fleksibilnost programa Elements: možete odabrati kombinaciju usluga redovnog održavanja i produženog jamstva koja savršeno odgovara vašem poslovanju. Možete i dodatno krojiti svoj paket uz dostupne elemente Additional Coverage (dodatno pokriće): glavne „elemente“ koji čine ponudu (održavanje, pogonski sklop, prošireni pogonski sklop, potrošni dijelovi) možete kombinirati da biste izradili ugovor koji savršeno odgovara vašem poslovanju.

IVECO ASSISTANCE NON-STOP je udaljena samo jedan telefonski poziv, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu kako bi vaš Daily furgon neometano radio, kao i vaše poslovanje. IVECO NON-STOP je originalna IVECOVA aplikacija za pametni telefon koju možete koristiti za komunikaciju s Ivecom ako se vaše teretno vozilo pokvari.

IVECO CAPITAL je kućna marka financijskih usluga proizvođača IVECO i nudi cjelokupnu paletu financiranja, leasinga, rent-a-cara i usluga za teretna vozila - produženo jamstvo, održavanje i popravke i razne vrste osiguranja koje je moguće uključiti u takav paket. Sve financijske pakete je moguće skrojiti prema potrebama stranke, a odnose se na sve vrste vozila - nova ili rabljena, kao i na prerade. IVECO CAPITAL pruža strankama profesionalno savjetovanje u odabiru financijskog proizvoda koje najbolje odgovara financijskim i poreznim zahtjevima njihovog poslovanja. Pozivamo vas da više pojedinosti potražite kod svog trgovca IVECO .

 

IVECO ORIGINAL PARTS će pouzdano održavati vaš Daily u radu kroz mnoge godine u vašoj službi - i to povoljno. Široka ponuda se kreće od novih i obnovljenih dijelova do servisnih paketa i rješavanja poteškoća telematikom. IVECO upravlja mrežom od 8 skladišta rezervnih dijelovadepots i koristi napredne tehnologije kako bi jamčio isporuku 24/7 širom Europe.

 

IVECO FAN SHOP Nudimo vam širok izbor IVECO radne i odjeće za slobodno vrijeme, pribora za pisanje i uređaja kod vašeg trgovca ili putem IVECO online store www.ivecostore.com.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt