​Pouzdani vrhunski mjenjači

Pouzdani i djelotvorni mjenjači

Ručni mjenjači na Novom Trakkeru su proizvođača ZF sa 16 stupnjeva prijenosa.
Savršeno su prilagođeni zadacima koji se stavljaju pred vozilo i nude visoku razinu pouzdanosti, niske troškove održavanja i povećanu djelotvornost i produktivnost. Isto tako, izuzetno se lako koriste zahvaljujući hodu ručice mjenjača u dvostruko H.
Mehanički mjenjač sa 16 stupnjeva prijenosa opremljen je servo sustavom radi poboljšane udobnosti i brzog i preciznog mijenjanja brzina. Pneumatski servo sustav smanjuje napor vozača prilikom mijenjanja brzina za 50%, a hod ručice mjenjača smanjen je za 40%.
Eurotronic = komfor i pouzdanost
Kao i kod konvencionalnih ručnih mjenjača, Novi Trakker nudi svu tehnološku izvrsnost automatiziranog mjenjača EuroTronic s ručicom mjenjača postavljenom na upravljaču. Takvo rješenje donosi brojne prednosti, uključujući smanjenje težine za 60 kg u usporedbi s ručnim mjenjačem, smanjene dimenzije i manji broj pneumatskih i električnih spojeva.
Izostanak sinkrona omogućuje brže i sigurnije mijenjanje brzina: sustav sprečava nepravilan odabir stupnja prijenosa.
Mjenjač EuroTronic je moguće koristiti u potpuno automatskom ili poluautomatskom načinu rada. Automatsko mijenjanje brzina se odvija sukladno opterećenju, stanju u prometu i načinu vožnje, pa se postižu optimalno ubrzanje, potrošnja goriva i udobnost.
Za korištenje u teškim uvjetima, kao što je terenska vožnja, možete uključiti terenski način rada, pritiskom na tipku na armaturnoj ploči, za povećanje momenta i snagu izvlačenja

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt