NOVI STRALIS XP

TCO2 prvak za prijevoz na velike udaljenosti

NOVI STRALIS XP dizajniran je za prelazak više kilometara uz manje potrošenog goriva.
Projektiran za osiguranje najbolje ekonomičnosti i performansi na zadacima prijevoza na velike udaljenosti, on smanjuje potrošnju goriva i osigurava niži TCO putem napredne tehnologije i zahvaljujući potpuno novom pristupu proizvodnji.
S NOVIM modelom STRALIS XP izradili smo savršeno vozilo za velike udaljenosti: pravog “ekonomičnog gospodina” koji može kontrolirati sve varijable koje utječu na potrošnju uz podršku jedinstvenog seta usluga iz tvrtke IVECO za manje emisija CO2 i niži TCO.
Nudi najbolju kombinaciju kvalitetnog proizvoda i usluga na tržištu uz pokrivanje dvije trećine ukupnog troška vlasništva i osiguravajući sveobuhvatno rješenje za transport dostupno trenutačno u industrijskom sektoru kamiona.
Na NOVOM modelu STRALIS XP, sve su značajke za uštedu goriva u ponudi u osnovnoj opremi:
PAMETNI EGR, sustav koji poboljšava učinkovitost sagorijevanja, iznimno učinkovit na dugim rutama,
PAMETNI DODACI,
• smanjenje trenja motora,
HI-CRUISE, sustav koji sadrži funkcije za pomoć pri vožnji kao što su eko vožnje, prediktivno mijenjanje brzina i prediktivni regulator brzine,
ECOSWITCH ograničivač brzine i broja okretaja,
• optimizirani omjer stražnje osovine,
• nizak otpor kotrljanja s eko gumama,
• ekskluzivno UPTIME JAMSTVO,
• i USLUGE SAVJETOVANJA ZA POTROŠNJU GORIVA IZ TVRTKE IVECO, uključujući TCO2 SMART REPORT i TCO2 ADVISING.

 

Uzimajući u obzir sve čimbenike (gorivo, održavanje, vrijednost i vrijeme rada bez prekida), NOVI STRALIS XP smanjuje ukupan trošak vlasništva na dugim rutama za 5,6%.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt