​DAILY HI-MATIC EURO 6

Jedinstveni 8-brzinski automatski mjenjač

PRVI 8-BRZINSKI AUTOMATSKI MJENJAČ U GOSPODARSKIM VOZILIMA ZA NAJVIŠU RAZINU UDOBNOSTI I SIGURNOSTI

Nova generacija mjenjača konstruirana je radi postizanja potpunog užitka u vožnji: s ergonomičnom višefunkcijskom ručicom mjenjača možete biti potpuno usredotočeni na promet i uvjete na cesti. Hi-Matic je najbolje rješenje za povećanje sigurnosti pri udobnoj vožnji.


IZVANREDNA UŠTEDA GORIVA ZAHVALJUJUĆI IZBORU ECO ILI POWER NAČINA VOŽNJE

Savršeno se uklapa u vaš svakodnevni posao sa samoprilagodljivom izmjenom stupnja prijenosa. Vaš Daily Hi-Matic Euro 6 glatko prebacuje u pravi stupanj prijenosa za manje od 200 milisekundi. S najširim prijenosnim omjerima, motor će uvijek biti u pravoj brzini.


DO 10% SU NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA U ODNOSU NA RUČNI MJENJAČ ZAHVALJUJUĆI REKORDNOJ POUZDANOSTI I IZDRŽLJIVOSTI

Konstruiran s izdržljivošću na pameti, nova rješenja štite motor i prijenos radi manje održavanja. Naši konstruktori osigurali su nastavak legendarne izdržljivosti Daily-a.


NENADMAŠAN UČINAK, NAJVEĆA SNAGA (205 KS) I OKRETNI MOMENT (470 Nm)

S vrlo širokim izborom motora na raspolaganju, 2 radna obujma 2,3 litre i 3,0 litre, od 116 KS do 205 KS i od 320 do 470 Nm okretnog momenta, zajedno sa 7,2 tone, Daily Hi-Matic Euro 6 ima najpotpuniju ponudu i za najzahtijevnije zadatke.

Gamma Daily Hi-Matic je sada još ekskluzivnija zahvaljujući kromiranoj rešetkikoja čini vodoravnu liniju koja povezuje prednja svjetla i dajući fluidnost dizajnu vozila.

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt