NOVI MJENJAČ HI-TRONIX & UGRAĐEN POGONSKI SUSTAV HI-CRUISE

Stil vožnje koji donosi pogodnosti objema stranama: dobar je za vozače i vlasnike flota

HI-TRONIX TRASMISSION

Nova generacija automatiziranog mjenjača s 12 brzina HI-TRONIX s elektroničkom spojkom donosi najnapredniju tehnologiju u svojoj kategoriji:
• modularan je i servisiranje je jednostavno,
• 99,7% iznosi učinkovitost,
• iznimno je postojan,
• s najboljim prijenosnim omjerima u klasi (16,7),
• te najboljim omjerom težine i okretnog momenta.

U odnosu na prethodni model, HI-TRONIX donosi poboljšanja svih indikatora performansi: smanjuje vrijeme mijenjanja brzina za 10%, dizajniran je za gotovo dvostruk broj mijenjanja brzina u odnosu na prethodnu generaciju automatiziranih mjenjača, a intervali zamjene ulja mjenjača produljeni su do 600.000 kilometara (pri prijevoz na velike udaljenosti).
HI-TRONIX nudi i dodatne funkcije kao što su način manevriranja (sporo) za rad pri malim brzinama, djelovanje u funkciji pretvarača okretnog momenta mjenjača; funkcija njihanja za vraćanje svojstava držanje ceste na površinama niske razine prianjanja, 4 brzine za vožnju unatrag i nova ponuda priključnih vratila.

UGRAĐEN POGONSKI SUSTAV HI-CRUISE

Pored mjenjača HI-TRONIX, NOVI STRALIS uvodi integrirani pogonski sustav HI-CRUISE koji sadrži GPS sustave kao što su prediktivni regulator brzine i mijenjanje brzina te dodatno poboljšava funkciju eko vožnje. Mjenjač i GPS sustav su umreženi pa anticipativna strategija vožnje može savršeno odgovarati topografiji i redoslijedu mijenjanja brzina.
Novi HI-CRUISE ima ugrađene i parametre ECOSWITCH kao što su namještena brzina regulatora brzine i ograničivač okretnog momenta: ograničava potrošnju goriva, a istodobno omogućuje premošćenje u slučaju nužde.

HI-CRUISE, u kombinaciji s funkcijom ECOSWITCH, učinkovit je pomoćnik vozaču koji donosi velik broj pogodnosti:
• brzinom i stupnjevima prijenosa upravlja algoritam “elektroničkog horizonta” koji posjeduje napredne strategije za uštedu goriva;
• sprečavanje pogrešne upotrebe jamče ograničivač brzine, isključenje funkcije za prebacivanje u niži stupanj prijenosa i elektronički regulirano vrijeme mijenjanja brzina;
• iznimna razina udobnosti pri vožnji.

HI-CRUISE je precizno ugođen u stvarnim uvjetima na terenu kako bi se udovoljilo svim stranama:
• vozači vole HI-CRUISE jer radi glatko, pojednostavljuje im posao i omogućuje im da se usmjere na sigurnost umjesto na rutinske radnje na cesti;
• upravitelji flote iznimno cijene HI-CRUISE jer donosi značajne uštede goriva (i poboljšava dugoročnu pouzdanost) čak i kod vozača s manje iskustva.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt