NOVI DAILY
VOZILO KOJE ĆE PROMIJENITI
VAŠ POGLED NA POSLOVANJE

VOZILO KOJE ĆE PROMIJENITI VAŠ POGLED NA POSLOVANJE

Puno više od samog vozila. Novi Daily prigrlio je digitalnu eru da vas održi u vožnji na način da dovede našu radionicu k vama; da vam pomogne u sigurnoj vožnji i velikoj udobnosti; povećava učinkovitost vaše logistike; i snižava vaše ukupne troškove. A ima još: ponuda uključuje visoko profilirane financijske ponude s paketima održavanja precizno skrojenih prema tome kako i koliko koristite vozilo. To je prilagođeno vama i samo je vaše cjelovito rješenje za prijevoz, skrojeno prema vašem poslovanju.

Novi Daily stavlja tehnologiju i povezivost u službu vozača, nudeći izvanrednu radnu okolinu, udobnost vožnje osobnog automobila, uz sve koristi koje proizlaze iz sigurnosti i produktivnosti novog naprednog sustava pomoći vozaču – približavajući se svakim danom sustavu autonomne vožnje.
Snažan i svestran. Novi Daily ostaje vjeran jedinstvenom naslijeđu, svojom urođenom robustnošću i najširom ponudom na tržištu.

NOVI DAILY

ODRŽIVOST
I UČINAK

Do 10% uštede goriva s visokoučinkovitim sustavima na vozilu

@Titolo

​Motori novog Daily-a ističu se niskom potrošnjom goriva zahvaljujući uvođenju sustava kao što su nova elektronički kontrolirana turbine promjenjive geometrije, ekskluzivne Eco-gume niskog otpora kotrljanja Razreda A, posebno napravljene za Daily i Start&Stop sustavu.

DO 10% UŠTEDE PRI ODRŽAVANJU
Poboljšanja na proizvodu i dulji servisni intervali omogućuju značajne uštede pri održavanju, i do 10% pri korištenju vozila u gradu.

VRHUNSKI UČINAK PRI SVAKOM ZADATKU
Daily je dobro poznat po svom širokom izboru motora i jedini je na tržištu koji nudi dvije linije motora prilagođene za vrhunsku učinkovitost pri svakom zadatku:

 • 2,3 litre F1A motor, sada je na raspolaganju u obje homologacije Light Duty i Heavy Duty,
 • i 3,0 litre Heavy Duty F1C motor s povećanim učinkom i snagama sve do 210 KS, a u ponudi je i u izvedbi s pogonom na prirodni plin, čime vožnja postaje čišća i osjetno tiša.

POTPOMOGNUTA VOŽNJA
& SIGURNOST

Do 38% smanjenja nezgoda u gradu uz pomoć naprednih sustava pomoćI vozaču*

@Titolo

​​Novi Daily značajno napreduje stazom prema autonomnoj vožnji i sigurnosti uvođenjem cjelovitog paketa Naprednog sustava pomoći vozaču. Sve ove napredne tehnologije su u službi vozača, omogućujući im sigurnu usredotočenost na posao, koji zahtijeva povećan stupanj multitaskinga. Ti sustavi smanjuju rizik od nezgoda na autoputevima i zagušenim gradskim ulicama u istoj mjeri, pomaže u zahtijevnim situacijama i oslobađa od napetosti u gustom prometu – u korist kvalitete vašeg boravka u kabini i manjih troškova poslovanja.

 • Izbjegavanje sudara sustavima AEBS i City Brake PRO
 • Bez napetosti u gustom prometu uz pomoć Queue Assist -a
 • Održavajte brzinu sa sigurnošću na autoputu s Adaptive Cruise Control sustavom
 • Uvijek ostanite u traci sa sustavom ProActive Lane Keeping Assist
 • Bez utjecaja bočnog vjetra sa sustavom Crosswind Assist
 • Vozite sigurno niz strme nizbrdice sa sustavom Hill Descent Control 
 • Ne gubite prijanjanje na podlogu sa sustavom Traction Plus 

*Prema UN Ekonomskom povjerenstvu za Europu.​​​

BORVAK U KABINI
& ISKUSTVO VOŽNJE

Novi Daily koristi tehnologiju koja omogućuje vrhunsko vozačko iskustvo vrlo slično onome u skupim automobilima.

@Titolo

Boravak u kabini je lakši, udobniji i produktivniji nego ikad.

 • Zahvaljujući upravljaču koji je ojačan elektromotorom i tipkom City Mode moguće je lako i bez napora vijugati kroz grad  

 • Lagano očitavanje i rad bez zadrške, omogućava novi  zaslon u boji visoke razlučivosti 

 • Vaš digitalni život u kabini s Apple Car Play i Android Auto sa 7'' zrcalnim zaslonom 

 • Sigurnost i učinkovitost sa sustavom Praćenjem pritiska u gumama u stvarnom vremenu

 • Parkiranje bez muke, stoga učinkovito, s novom električnom parkirnom kočnicom  

 • Odlična vidljivost s novim LED svjetlma, bez održavanja

POBOLJŠANA POVEZIVOST
I UGOVORENE USLUGE

Povezivost se odnosi na korištenje vašeg mobilnog telefona u vozilo, ali novi Daily omogućava i više od toga

@Titolo

Omogućava čitav niz usluga koje nam omogućuju podržati vaše poslovanje još proaktivnije i učinkovitije, smanjujući vrijeme održavanja i povećavajući vašu produktivnost.

Poboljšanje vremena provedenog u prijevozu povezujući vozilo izravno sa stručnjacima proizvođača IVECO koji će dobiti podatke u stvarnom vremenu, može obaviti dijagnostiku i prepoznati moguće probleme i prije negoli nastanu, poduzimajući preventivne radnje i smanjujući tako vrijeme provedeno izvan prijevoza

Ugovorene usluge koje točno odgovaraju vašoj svakodnevnoj uporabi vozila zahvaljujući podacima u stvarnom vremenu koje dobivamo s vašeg Daily-a.

Optimizacija vaše dnevne učinkovitosti u stvarnom vremenu preko portala MYDAILY raščlanjujući učinak, potrošnju goriva pa i način vožnje vozača.

Rješenja za upravljanje voznim parkom koja će vam smanjiti troškove zahvaljujući boljem praćenju vozila, korištenje voznog parka, ponašanje vozača, napredna dijagnostika motora i izvještavanje o prevaljenim kilometrima u stvarnom vremenu.