IVECO DAILY EURO 6, NAPREDNE TEHNOLOGIJE MOTORA I MJENJAČA

Performanse koje su vam potrebne da biste učinkovito i pouzdano obavili svoj posao

Novi IVECO Daily šasija s kabinom koristi napredne tehnologije motora i mjenjača i tako postiže vrhunske performanse i izuzetnu uštedu goriva koja vam je potrebna da biste svoj posao obavili učinkovito, pouzdano i s izuzetno niskim utjecajem po okoliš.
Ovo teretno vozilo može računati na motore vrhunske tehnologije radi smanjenja emisije ispušnih plinova dosežući pri tome izuzetne performanse:

  • Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®: modeli koji koriste Ivecov motor od 2,3 litre F1A s povratom ispušnih plinova pod niskim tlakom uživaju jako jednostavno održavanje, uz osiguravanje uštede goriva te funkcije kao što su uljna pumpa promjenljivog obujma i turbopunjač.

  • Tehnologija SCR: sustav Selective Catalytic Reduction ne mijenja proces izgaranja, pa se Daily Euro 6 odlikuje snagom i djelotvornošću uz niske radne troškove.

  • Tehnologija CNG: izvedba Daily Natural Power se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz dizelskog) prilagođenim da kao gorivo koristi komprimirani prirodni plin (Compressed Natural Gas), zahvaljujući čemu osigurava iste performanse i brzi odziv kao njegov dizelski ekvivalent. Daily Euro 6 šasija s kabinom Natural Power se odlikuje niskom emisijom ispušnih plinova i malom bukom.

MJENJAČ HI-MATIC
S Ivecovim automatskim mjenjačem s 8 brzina HI-MATIC Daily Euro 6 šasija s kabinom se odlikuje udobnošću, sigurnošću, uštedom goriva i odličnim performansama na širokoj paleti modela Daily.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt