Massif za prijevoz tereta je terensko vozilo za prijevoz tereta osmišljeno za svakoga tko prijevozi robu ili obavlja dostavu neovisno o terenu po kojem vozi. Razvijeno je posebno za potrebe civilne zaštite, lokalnih službi, komunalnih službi i poljoprivrednih i građevinskih tvrtki.
Njegova čvrstoća i performanse čine Massif istinskim profesionalnim terenskim vozilom. U isto vrijeme on je i cestovno vozilo zahvaljujući svojoj komercijalnoj brzini, udobnosti u vožnji i razini završne obrade unutrašnjosti. Da bi ponudio ovu razinu prilagodljivosti, opremljen je mogućnošću pogona na sve kotače.
Massif je idealno vozilo za savladavanje najteže terene.Upravo s lakoćom savladava ekstremne situacije:
  • maksimalni nagib 45°,
  • maksimalni bočni nagib 40°,
  • izlazni kut 50°,
  • odignutost od tla bez prepreka 200 mm,
  • savladava vodene prepreke do dubine od 500 mm.
Najjači motor nudi 176 KS uz 400 Nm okretnog momenta, što su vrijednosti na samom vrhu u ovoj kategoriji. Pogon na sve kotače koji je moguće isključiti omogućuje potrošnju koja se može značajno smanjiti u cestovnoj vožnji.
Nosivost do 1 tone smješta Massif na autoritativan položaj u svijetu profesionalnog prijevoza roba. Stražnji otvor širine 100 cm i teretni prostor pravilnog oblika omogućuje utovar europalete (apsolutno prvi u ovoj kategoriji).
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 865c0f9f-4946-8089-73e1-a0802dc966dd.