JAMSTVO NEPREKINUTOG RADA

IVECO JAMČI RAD VOZILA BEZ PREKIDA

Kao jamstvo pouzdanosti proizvoda i izvrsnosti servisne mreže, IVECO nudi potpuno novu formulu UPTIME JAMSTVA.
S UPTIME JAMSTVOM, ako vaš NOVI STRALIS postane nedjelatan uslijed tehničkih problema, popravlja se u roku 24 sata od dolaska u servisnu radionicu IVECO TRUCK STATION (vremensko razdoblje utvrđuje IVECO CENTAR ZA KORISNIČKU PODRŠKU).
Ako popravak u zadanom roku nije moguć, IVECO će kupcu osigurati:
• zamjenski kamion (ako je dostupan)
• ili dnevnu novčanu naknadu za svakih 24 sata imobilizacije vozila u servisnoj radionici (*).
UPTIME JAMSTVO uključeno je u standardno jamstvo za NOVI STRALIS XP i integrirano u ugovore ELEMENTS 3XL / 2XL (**).


IVECO TRUCK STATION: PARTNER DILJEM EUROPE

Ako vozite NOVI STRALIS nikada niste sami: Kupci se mogu osloniti na centre IVECO TRUCK STATION, raspoređene po svim glavnim europskim rutama. Centri TRUCK STATION nude brojne usluge održavanja i pomoći – uključujući brzi popravak s originalnim rezervnim dijelovima IVECO, uslugu vuče, vulkanizaciju, limariju, nadopunu tekućine, AdBlue® kao i pranje kamiona (***).
Termin u najbližem servisnom centru TRUCK STATION može se ugovoriti putem aplikacije, telematski ili telefonom putem centra za korisničku podršku i pomoć na cesti ASSISTANCE NON STOP 24/7.
Centri TRUCK STATION ispunjavaju stroge kriterije prijema i ističu se prvoklasnom uslugom utemeljenom na iskustvu i suradnji s kupcima: njihova je zadaća skratiti imobilizaciju vozila i povećati produktivnost kamiona rješavanjem problema na najbolji, najbrži i najprofesionalniji način.

(*) do 4 dana (**) do 4 godine (***) Dostupnost servisa provjerite u TS-u

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt