​​IVECO DAILY EURO 6, VRHUNSKA UDOBNOST ZA VAŠE POSLOVANJE

Iskusite vrhunsku učinkovitost u vašem mobilnom uredu

IVECO Daily Euro 6 kombinira svoj posao prijevoza s udobnošću i voznošću. Kabina vam pruža profesionalo radno okruženje a ergonomična armaturna ploča dizajnirana je za vaše poslovne potrebe.

DAB radio je integriran u armaturnu ploču; možete spojiti i svoj mobilni telefon ili tableti napuniti neki drugi uređaj u 2 USB utičnice, a možete dodati i opcionalni induktivni punjač. Kvaliteta i raspored prekidača na armaturi u IVECO Dailyju olakšava udobnu vožnju.

Brojni pretinci u kabini osmišljeni su za maksimalnu dostupnost dok ste za upravljačem vašeg IVECO Dailyja. Njih ukupno 18, uključujući novi, otvoreni pretinac, strateški su raspoređeni po kabini i lako su dostupni, da biste mogli svoje dokumente i radne materijali držati uredno i pri ruci.

Nova kabina IVECO Dailyja je sada još tiša, jer je razina buke u unutrašnjosti drastično smanjena. Smanjenje za 4 decibela poboljšalo je akustiku vozila i zvučni otisak za 8%. Unutrašnjost furgona obogaćena novim kožnatim upravljačem, zajedno s plavim presvlakama sjedala i novom tkaninom naslona za glavu pruža udobno profesionalno okruženje u kojem vi i vaši suputnici možete učinkovito raditi u punoj sigurnosti.

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt