Kabina Ecostralisa je vrhunski udobna, ergonomična i sigurna u svim uvjetima vožnje.
Na kraju dana, ona pruža i ugodan osobni prostor za odmor. Položaj vozača i upravljačke sklopke su konstruirane tako da jamče svim vozačima idealan položaj za vožnju i maksimalnu udobnost, s puno pretinaca u krovu za održavanje savršenog reda.

U spavaćem dijelu nalaze se izuzetno udobni ležajevi. Gornji ležaj se u cijelosti preklapa dok se donji ležaj može preklopiti u tri dijela kako bi se stvorio prostor za boravak u trenucima odmora.
Kabina Ecostralisa se diči odličnom zvučnom izolacijom, ugodnom rasvjetom i visokoučinkovitim klima uređajem.

Ecostralis može biti opremljen trima vrstama kabine, konstruiranim za razne vrste poslova:
  • Active Space (AS), za vozače koji provode puno vremena u svojim kabinama i koji trebaju najbolje u pogledu udobnosti i ergonomičnosti;
  • Active Time (AT), savršeni odgovor za vozače koji samo povremeno trebaju prenoćiti u kabini (dostupna s jednim ili dva ležaja);
  • Active Day (AD), za kratke pruge, konstruirana da nudi odličnu preglednost i idealne radne uvjete, u vožnji i u mirovanju.
Udobnost u kabini je moguće dodatno poboljšati dodatnim sustavima kao što su dodatni sustav grijanja i klima uređaj. Važno je da vozači ove sustave koriste pažljivo jer njihova upotreba može povećati potrošnju goriva za otprilike 1%.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 5076fb9e-79bf-8089-37b2-cab2537e29d4.