Radi zadovoljavanja financijskih potreba i potrebama za uslugama prijevozničke industrije, Iveco Capital vam pomaže da kupite svoj Ecostralis putem posebnih financijskih ugovora oblikovanih da zadovolje potrebe svih poduzeća, bez obzira na veličinu.

Na raspolaganju su razni financijski paketi – financijski i operativni leasing, moguće je integrirati široku paletu osiguranja (osiguranje od treće osobe, požar i krađa, sveobuhvatno, prometna nesreća, čuvanje dozvole i zaštita kredita) kao i usluge održavanja i popravaka.

Financijski leasing.
Financijski leasing vam omogućuje da vozite i koristite Ivecova vozila za svoje poslovanje, a da se one ne pojavljuju kao imovina u vašim knjigama jer ostaju u vlasništvu financijske tvrtke.
Ovaj oblik financiranja vam nudi jasne prednosti za vaše poduzeće jer oslobađa ključna financijska sredstva za vašu osnovnu djelatnost. Ugovori o financijskom leasingu mogu trajati od 30 do 72 mjeseca. Obroci su porezno priznati trošak.

Operativni leasing.
Operativni leasing je cjelokupni financijski paket koji vam nudi trenutačno korištenje vozila i određuje vaše ekonomske i financijske obaveze od samog početka, utvrđujući razinu mjesečnih otplata sukladno vašim potrebama.
Operativni leasing vas ne mora ostaviti s neželjenim obavezama na kraju ugovora, a ne utječe niti na vašu likvidnost niti kreditnu sposobnost jer vozilo ostaje vlasništvo financijske tvrtke.
Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: b60ee79e-a9a5-8089-73e1-afad4c7ae601.