IVECO DODATNA OPREMA

IVECO DODATNA OPREMA je kompletan asortiman visokokvalitetne dodatne opreme, dizajniran “prema vozilu” za zadovoljavanje potreba vozača: način za unaprijeđenje stila, vidljivosti, tehnologije i udobnosti za NOVI STRALIS.

VIDLJIVOST

Rasvjetna traka i zaštitni odbojnik u potpunosti su integrirani u kabinu i dodatno naglašavaju njen oblik i vidljivost. U potpunosti se mogu prilagoditi s oznakom flote za unapređenje imidža tvrtke.

IZGLED

NOVI STRALIS može se doraditi da bude još ekskluzivniji s novim kompletom opreme za ljepši izgled, poklopcima retrovizora i kromiranim detaljima – primjerice na glavčinama kotača i kapicama matica: bogat asortiman dodatne opreme koji dodatno naglašava eleganciju i izgled vozila.

HI-TECH

HI-VISION kombinacija je inovacija, tehnologije i jednostavne upotrebe za maksimalnu razinu zabave. Novi audio sustav HI-SOUND dizajniran je kako bi se osigurala viša kvaliteta boravka u vozilu.

UDOBNOST

Navlake sjedala i prostirke savršeno su usklađeni s općenitim izgledom kabine, a odabir materijala zadovoljava sve zahtjeve pojedinih zadataka. Sklopivi stolić i aparat za kavu omogućuju bezbrižan odmor prilikom zaustavljanja.

Asortiman Iveco dodatne opreme u cijelosti se nalazi u katalogu dodatne opreme – koji je dostupan i na mreži na adresi http://application.cnh-parts-service.eu/iveco.php

Brošura

Ready for delivery

Kliknite na dugme ''Odmah na raspolaganju'' kako biste mogli provjeriti da li je Vaše željeno vozilo na raspolaganju odmah.

Find Dealer

Alt